BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Minor spulberat pe o trecere pentru pietoni de lângă Jandarmeria Sighet. O voluntară SMURD i-a acordat primul ajutor (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva minute pe DN18 la ieșirea din Sighetu Marmației spre Vadu Izei.

Un minor s-a angajat în traversarea șoselei pe trecerea pentru pietoni de lângă sediul Jandarmeriei Sighetu Marmației. A fost surpins și accidentat grav de o autoutilitară care circula spre Vadu Izei.

Spre locul accidentului se îndreapta echipajele medicale dar și cele ale poliției.

ACTUALIZARE 1

Evenimentul rutier s-a produs sub ochii unei tinere din Borșa, voluntar SMURD. ”Exact în fața noastră s-a produs. Am sărit din mașină și i-am acordat primul ajutor. L-am pus în poziția de siguranță. Era conștient. Am sunat la 112 și am stat cu el, l-am ținut de povești până au apărut echipajele medicale. Prima data a venit un echipaj al poliției și i-am spus domnului polițist ce am făcut și cum îl cheamă. Mi-a spus: bravă. Era conștient când a fost preluat de medici” a povestit Cosmina, voluntar SMURD.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, 23 Ianuarie a.c., la ora 11.23, polițiștii sigheteni au intervenit la un accident rutier produs pe strada Bogdan Vodă din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 55 de ani din Sighetu Marmației, aflat la volanul unei autoutilitare, având direcția de deplasare către strada Făget,a surprins și accidentat un minor de 12 ani din municipiu, angajat în traversarea părții carosabile în calitate de pieton.

Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

DUPĂ 15 MAI: Reguli de protecție propuse pentru români

Vasile Dale

AU PRINS HOTUL CE NU ERA HOT: TELENOVELA CU O MASINA DE 70.000 DE EURO CE ERA DECLARATA FURATA (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: Patru tineri ucraineni, căutați de trei zile în Munţii Maramureşului. Doi au fost reperați cu ajutorul camerei de pe termoviziune de pe elicopterul Inspectoratului General de Aviație (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.