BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

ALCOOL DIN PLIN LA VOLAN: 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat prins de polițiștii din Leordina circulând haotic pe DN18

În aceste zile, polițiști din întreg județul au acționat pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere și, totodată, pentru identificarea conducătorilor auto care comit infracțiuni rutiere.

Fără permis sau beți la volan

Serviciul Rutier Maramureș, polițiști ai Secției 1 Groși și ai Secției 5 Ocna Șugatag au oprit pentru control pe D.N. 18 (strada Rândunelelor din Vișeu de Sus și în Ferești) trei autoturisme, conduse de trei bărbați de 17, 34 și 47 de ani din Coltău, Strîmtura și Săliștea de Sus. Testat alcoolscopic, etilotestul a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 47 de ani.



În celalalte două cazuri, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 17 ani și bărbatul de 34 de ani nu dețin permis de conducere. Totodată, unul dintre aceștia, solicitat de polițiști să fie testat cu aparatul etilotest, a refuzat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Alcool la volan la Șomcuta Mare și Sighet

În noaptea de 22 ianuarie, polițiștii băimăreni și sigheteni au depistat în trafic, circulând pe bulevardul Independenței din Baia Mare și pe strada Alexandru Ivasiuc din Sighetu Marmației, doi conducători auto în vârstă de 31 și 50 de ani din Șomcuta Mare și Sighetu Marmației, care au condus autoturisme sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, au rezultat valori de 0,43 și 0,77 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Ambilor le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Haotic pe șosea. Motivul: 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri seară, polițiști ai Secției 4 Leordina au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe D.N. 18, conducătorul unui autoturism conduce haotic, existând suspiciuni că ar fi sub influența băuturilor alcoolice.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul indicat și au identificat autoturismul în cauză, care se deplasa dinspre comuna Rona de Sus. Polițiștii au legitimat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 43 de ani din Ruscova. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Ruscova, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

 În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Un şofer fără permis a murit, o femeie ce ieșise de la Biserică în stare gravă la spital

Vasile Dale

EXCLUSIV: CAPTURĂ RECORD – Trei tineri arestați preventiv după o operațiune FULGER a ofițerilor antidrog din Maramureș. Unul a mai fost prins vânzănd droguri în ”cartierul pensionarilor” din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

Doi tineri de 18 ani, cercetați pentru furt, reținuți pentru 24 de ore

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult