BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Lupte de stradă între poliție și doi tineri pe DN1C la Satulung. Încătușați în trafic după un pont primit la 112. Șoferul pozitiv la cinci substanțe interzise

Scandal monstru pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, pe raza localității Satulung. Un pont anonim la 112 a anunțat faptul că în trafic s-ar afla un șofer care ar conduce sub influența substanțelor interzise.

Două echipaje ale Poliției din zonă (Boiu Mare și Mireșu Mare) au oprit autoturismul și din autoturism au scos doi tineri pe care i-au încătușat imediat.

Amici de-ai celor doi ne-au declarat faptul că polițiștii ”i-au scos cu forța din mașina și i-au încătușat, i-au târât pe jos. Nu le-a dat alcooltestul, nu le-au dat drugtestul. Nimic. I-au lovit, i-au tăvălit pe jos”.



Poliția confirmă incidentul însă deocamdată nu pot oferi detalii despre acest incident deoarece ancheta este în desfășurare la sediul poliției.

UPDATE: ora 22.55. Șoferul a fost testat cu aparatul drugtest la sediul Biroul Poliției Rutiere Baia Mare. Prin birou de presă al IPJ Maramureș ni s-a confirmat faptul că aparatul a indicat prezenta a cinci substanțe interzise. Șoferul a fost dus la Spitalul Județean pentru a i se recolta probe de sânge.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Depistat în trafic de polițiștii din Șomcuta Mare

În urma unei sesizări prin intermediul S.N.U.A.U. 112, aseară, la ora 21.15, polițiștii din Șomcuta Mare au oprit în trafic pe D.N. 1C, în localitatea Satulung, un autoturism, care circula din direcția municipiului Dej, înspre municipiul Baia Mare, despre care s-a sesizat faptul că ar exista suspiciuni cu privire la conducătorul auto că ar fi sub influența substanțelor interzise.

La volanul autoturismului, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani din Mireșu Mare. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Tânărului i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor interzise.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altelor substanțe.

Vă avertiză că imaginile sunt șocante

Te-ar putea interesa si

MATERIALE LEMNOASE în valoare de 100 mii lei CONFISCATE DE polițiștii maramureșeni specializați PE LINIE SILVICĂ. Amenzi de 200.000 lei (FOTO)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Bărbatul rănit în explozie, transportat cu avionul la o clinică din Viena

Vasile Dale

DOSARUL ALCOOLEMIILOR ”DEZALCOLIZATE” DE LA LABORATORUL IML BAIA MARE: Ar fi fost audiat și un procuror, dar și preotul din Ungureni în acest dosar. 10 acorduri de recunoaștere a vinovației semnate la Tribunalul Maramureș.

Vasile Dale

2 mesaje

Alex ianuarie 24, 2023 at 9:43 am

Drogati la volan si au tupeul sa critice politia ca i-a ”abuzat”? gunoaie umane. Daca i-ar bate pana nu mai pot conduce inveci. Pe ei si pe scarbele ce conduc beti. 0 simpatie.

Raspunde
Țiplea ianuarie 24, 2023 at 10:20 am

Le trageam si un glont in cap.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult