BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

MARȚI, 3 ceasuri rele: 16 persoane implicate în accidente rutiere produse la Târgu Lăpuș, Satu Nou de Jos, Coaș, Baia Mare și Sighetu Marmației (foto/video)

Seria evenimentelor rutiere continuă pe șoselele din Maramureș. Au fost accidente rutiere la Satu Nou de Jos, Coaș, Târgu Lăpuș, Baia Mare și Sighetu Marmației. În cele ce urmează vă prezentăm pe scurt informații despre fiecare accident rutier în parte.

Satu Nou de Jos

Două autoturisme s-au ciocnit violent pe drumul județean 182B Baia Mare – Șomcuta Mare. Din fericire nimeni nu a fost rănit.
foto: Florin Florin/facebook.com

Coaș

Pe același drum județean 182B Baia Mare – Șomcuta Mare, două autoturisme s-au ciocnit la intersecția cu drumul spre Coaș. În cele două autoturisme erau 6 persoane în momentul impactului. O persoană a suferit leziuni corporale fiind preluată de un echipaj al Ambulanței din Baia Mare. La locul accidentului a venit și un echipaj EPA SMURD.

Sighetu Marmației

În accident au fost implicate un autoturism și o căruță. În urma impactului autoturismul s-a răsturnat. Două persoane au reușit să iasă din mașină până la sosirea echipajului de la ambulanță și a celui de la descarcerare. Pasagerul din mașină a refuzat transportul la spital. Totodată un alt pacient a refuzat colaborarea cu echipajul ambulanței și prezenta halenă alcoolică.

Baia Mare

Conform primelor informații cele două autoturisme circulau pe strada Electrolizei dinspre strada Vasile Lucaciu spre strada Luminișului. La un moment dat șoferița uneia dintre mașini s-ar fi angajat în depășirea celei care circula în fața sa, moment în care acesta din urmă a virat stânga.

Impactul nu a mai putut fi evitat iar mașian care a virat stânga s-a rostogolit. Șoferița aflată în depășire a fost preluată de un echipaj medical fiind transportată la Spital pentru investigații.

Târgu Lăpuș

Accidentul rutier s-a produs pe strada Țibleșului din orașul Târgu Lăpuș. În accident a fost implicat un autoturism și o căruță. În urma impactului au rezultat 4 victime, toate conștiente. La accident au intervenit un EPA SMURD și un echipaj al AMBULANȚEI din Târgu Lăpuș. După examinarea medicală toți cei patru au refuzat transportul la Spital pentru investigații suplimentare. Polițiștii au deschis o anchetă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: “Buieci” – Distracție in miez de noaptr pe bd. Independenței din Baia Mare. Poliția, pe urmele șoferului

Vasile Dale

Din apele Italiei, direct pe masa ta. La Verdi savurezi peste proaspăt de captură

Vasile Dale

ULTIMA ORA: MICROBUZ CU 9 PASAGERI RASTURNAT IN SABISA. NU SUNT PERSOANE RANITE

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult