BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AU VOTAT CUM LI S-A ”recomandat”, acum buni de plată: 21 consilieri locali obligați de instanță să achite daune uriașe firmei SC Pietrosul SRL! Sentința nu este definitivă

21 DE CONSILIERI LOCALI OBLIGAȚI DE INSTANȚĂ SĂ ACHITE DAUNE IMENSE FIRMEI PIETROSUL SRL ! Sentința nu este definitivă, anunță colega noastră de la PLUS TV Maramureș, Mica Șvab.

”Mâine invitat la emisiunea “Cu cărțile pe față” este Romy Roman care ne va explica pas cu pas întreaga poveste.

Urmăresc de ceva timp ce se întâmplă în această speță. Iar ca sa înțelegeti și voi, de mai bine de 10 ani firma Pietrosul SRL Baia Mare prin Roman Ion are in plan să construiască un bloc cu 5 etaje, peste 60 de locuri de parcare și un loc de joaca pentru copii pe un teren situat pe B-dul București in spatele Bizo. Dl. Roman a depus documentația pentru a i se aproba PUZ-ul dar a primit aviz negativ. A dat in judecată Primaria Baia Mare și a câștigat. Instanța a decis că PUZ-ul trebuie aprobat. Decizia instanței nu a fost pusă în aplicare. În Consiliul Local, aleșii băimăreni au respins aplicarea hotărârii judecătorești.

Dl. Roman s-a adresat iar instanței și iar a câștigat, dar de data aceasta i-a chemat in judecată pe toți cei 21 de consilieri care au fost prezenți la ședința cu pricina.

CONSILIERII SUNT BUNI DE PLATĂ. Dl. Romy a făcut un calcul.

Circa 500 lei pe zi de amendă X circa 200 zile intarziere pana acum…. adica 100.000 per consiler pentru amenda si dublu daune mie ( adica 1000 lei X 200zileX 21 consilieri)”

Au scăpat doi dintre consilierii locali care nu au participat la ședință: Bogdan Gavra PMP și Simion Bizău PNL.

Într-o societate cu reguli noi, poate fi pusă la îndoială o decizie a instanței? Am luat legătura deja cu câțiva consilieri locali și am cerut un punct de vedere pe această temă, pentru ca mâine să vă prezentăm ambele poziții” scrie Mica Șvab, PLUS TV Maramureș.

Așadar mâine toate detaliile la PLUS TV Maramureș în emisiunea ”Cu cărțile pe față”, ora 19.00.

Foto: Romy Roman , acesta ar fi blocul pentru care s-a cerut PUZ iar in dreapta decizia instanței.

Te-ar putea interesa si

FOCAR COVID-19: 13 angajaţi ai Spitalului Municipal Sighet, depistaţi pozitiv

Redactie

ACCIDENT: O femeie incarcerata langa Scoala Generala nr 3 din Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Deputatul Adrian Todoran pune piciorul în prag: ”Fără pensii nesimțite!”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.