BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV AUDIO / VIDEO: Acuze grave la adresa unui abonat la contracte publice în Borșa – Injurii, șicanări în trafic și amenințări la adresa consilierului local USR Gavrilă Bor. Alesul local a depus plângere penală la Poliție (actualizare)

Incidente grave și fapte reprobabile ieri la Borșa. Totul după o ședință tensionată a Consiliului Local din orașul Borșa. Unul dintre consilieri a cerut explicați cu privire la cheltuirea banului publicul, însă după ședință a fost urmărit în trafic și șicanat de mașina Ionel Timiș zis Roată. Mai mult, consilierul a fost sunat pe telefonul mobil de acesta care l-a înjurat și amenințat. Camera de bord a consilierului a înregistrat discuția telefonică dintre el și reprezentantul firmei care a câștigat contracte publice. Totodată, mașina individuui a fost filmată de aceeași cameră de bord.

”Ieri după ședința de consiliu local în care i-am reproșat primarului că au risipit banii contribuabililor după bunul plac construind un restaurant de lux fără să ne fi prezentat vre-un proiect sau să aprobăm în consiliul local alocarea sumelor pentru acesta, se pare că acest lucru a deranjat un abonat permanent la contractele cu Primăria Borșa, cu încredințare direct.

Am fost sunat de pe un număr pe care nu-l aveam în agendă, am răspuns iar ce a urmat nu poate fi reprodus decât poate după ora 22.00. Injurii, amenințări. Mașina acestui individ m-a ajuns din urmă, m-a depășit, a frânat în fața mea și îmi striga să mă opresc. Mi-am continuat drumul spre casă, iar urmărirea a continuat.

Astăzi am mers la Poliția orașului Borșa unde am depus plângere pentru ceea ce s-a întâmplat. Eu am încredere că organele abilitate își vor face datoria și vor lua măsurile legale. Am fost intimidat, amenințat, înjurat. Au fost încălcat mai multe reguli de circulație în trafic” ne-a declarat Găvrilă Bor, consilier local USR Borșa.

Vă avertizăm că imaginile video conține limbaj licențios

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Cercetat pentru ultraj

Ieri, 31 ianuarie, la ora 14.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin plângere prealabilă formulată de către un bărbat de 51 de ani din oraș, cu privire la faptul că în data de 30 ianuarie a.c., a fost urmărit în trafic şi ameninţat de către un bărbat de 42 de ani din oraș. În cauză, polițiștii efectuează cercetări penale sub aspectul comiterii infracțiunii de  ultraj.

Așteptăm pe adresa de email: [email protected] și poziția oficială a celui vizat de aceste acuza, referitoare la aceste acuzații care îi sunt aduse Ionel Timiș zis Roată. O vom publica în actualizarea acestui articol.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Deși câteva salarii depășesc pe cel al viceprimarului, polițiștii locali amenință că dau în judecată Primăria pentru că au rămas fără indemnizația de hrană

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Impact în intersecție la HIDEAGA: Un autoturism a lovit un scuterist – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Solotvino, Ucraina – zona suferinței. Mii de femei, bătrâni și copilași așteaptă de peste 24 de ore să ajungă în România. Refugiații sunt păziți cu pistoalele mitralieră de soldați

Vasile Dale

4 mesaje

Dany miho februarie 1, 2023 at 12:49 am

Toata borsa stie cum a cumparat primarul pe roata i-a dat lucrari si terenul de linga releu ,roata o fost dusman cu primaru nelutu acum sunt cei mai buni prieteni!!!

Raspunde
Alex februarie 1, 2023 at 9:03 am

Maramuresul istoric dovedeste inca odata ca e vestul salbatic al romaniei, unde legea si ordinea sunt glume.

Raspunde
5533 februarie 1, 2023 at 8:26 pm

Borsa orasul unde pentru o plîngere ,esti trimis la xerox linga primarie ,nu se mai face la politie ,borsa unde trebuie sa mergi dupa numar de înregistrare a doua sau a treia zi , borsa unde in fiecare miercuri parcarea din borsa este ocupata acolo unde nu este marcat,adica spre iesirea din parcare tot timpul se parcheaza si încurca circulatia la iesire ,borsa unde persoane cu probleme pshice circula vorbind singuri prin parcare ,borsa unde cei cu geamuri fumuri fara omologare ,circula fara sa fie opriti de politie,( ma refer la smecheri mafioti), ca restul sunt opriti si amendati, borsa unde daca ai bani totul e posibil!

Raspunde
GHEORGHE GAJA februarie 10, 2023 at 5:41 am

PE TOTI IO CUMPARAT PRIMARU DIN BORSA ,AMU LO ACAPARAT SI PE TITI CU PROMISIUNEA UNUI TEREN SI SCUTIRE DE IMPOZIT ,PA ROATA CU TERENUL DE LA RELEU ,PA CAP DE URS CARE FURA PADURILE CU COMPOSESORATUL SI ROMSILVA ,AM LE IE LOCUL REPEZANILO ,ARE DOSARE PENALE SI LE MAI FAC ,NU MA LAS PINA NUI INCHIDE !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.