BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV AVEM IMAGINILE VIDEO: SCANDAL MONSTRU LA VIȘEU – Un bărbat și-a aruncat de la ultimul etaj lucrurile în stradă. Apoi a urcat la volan și a lovit 4 mașini în trafic – ACTUALIZARE

Scandal monstru astăzi după amiază la Vișeu de Sus. Un bărbat care ar fi cunoscut în evidențele medicale cu afecțiuni psihice a început să arunce bunuri dintr-un apartament situat la ultimul etaj al unui bloc din oraș.

Apoi bărbatul s-ar fi urcat la volanul unui autoturism deși nu deține permis de conducere. Nu a mers mult până când a lovit mai multe autovehicule (patru) aflate în trafic. Cu greu cheile autoturismului i-ar fi fost luate iar polițiștii sosiți la fața locului au reușit să îl imobilizeze.

Prima mașina a fost avariată pe DN18 în zona bisericii de lemn din Vișeu de Sus, iar altele în zona Judecătoriei. Autoturismul nu avea frâne, nici asigurare.

Individul a reușit să ajungă la domiciliu. Acolo polițiștii l-au blocat în trafic, dar bărbatul a sărit din mașină și a urcat în apartament. Acolo s-a baricadat și a început să arunce lucrurile pe geam de la ultimul etaj. Mai mult, a luat un topor și a ieșit pe geamul apartamentului amenințând că se aruncă. Într-un final polițiștii au pătruns în apartament și au reușit să îl imobilizeze.

Acesta a fost transportat și internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației. Conform surselor noastre nu ar fi trecut nici trei săptămâni de când bărbatul a fost adus acasă de la o clinică de specialitate care tratează astfel de afecțiuni medicale.

Individul în urmă cu câțiva ani și-a împins iubita pe geam din apartamentul în care locuiau.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 31 ianuarie, la ora 14.26, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu mai multe autoturisme pe strada 22 Decembrie din oraș.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat autoturismul care a produs accidentul rutier, însă conducătorul auto părăsise locul producerii accidentului.

În urma producerii accidentului rutier au fost identificate patru autoturisme care au fost avariate de autoturismul condus de bărbat.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un bărbat de 52 de ani, care nu deține permis de conducere și care a fost găsit de polițiști la domiciliu. Acesta a devenit recalcitrant, a refuzat sa deschidă ușa locuinței și, totodată, a aruncat diferite bunuri pe geam adresând amenințări trecătorilor.

Din cauză că bărbatul a devenit agresiv, acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției, unde a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

Bărbatul a fost condus la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației în vederea internării.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Poliţişti atacaţi cu pietre la Ponorâta. Maşina de poliţie distrusă cu bâtele. Intervin mascații. Suspecții au fugit în pădure ( actualizare)

Redactie

SĂLSIG / ACTUALIZARE: Comuna care a renunţat la extinderea reţelei de canalizare pentru o capelă de 100.000 de euro. Primarul dă vina pe fostul edil

Redactie

EXCLUSIV: Percheziții la o spălătorie auto dar și la domiciliul unui fost preot din Baia Mare. Suspectul anchetat într-un alt dosar și pentru act sexual cu un minor

Vasile Dale

1 mesaj

5533 februarie 1, 2023 at 12:09 am

Cum a intrat in posesia cheilor de la masina ,si a cui este masina?
Daca are probleme pshice e clar este scrizofrenie paranoida , care nu se vindeca ci se trateaza toata viața menținînduse sub control cu medicamente, in romania oameni cu boli pshice circula pe drum , in borsa maramures , avem 6 bolnavi si sunt un adevarat pericol , sunt dusi de politie cu ambulanta in sighet ,si peste 3 zile sau o saptamîna din nou sunt pe strada!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.