BREAKING NEWSRecomandate

FOTO / VIDEO: Cum se circulă pe drumurile din judeţ

Circulația rutieră se desfășoară marţi în condiții de iarnă. Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă. Sunt tronsoane de drumuri unde pe partea carosabilă se găsește depusă parțial zăpadă/zăpadă frământată, datorită precipitațiilor sub formă de lapoviță și ninsoare căzute în ultimele ore.

Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 26 utilaje și au împrăștiat 220 tone de material antiderapant.

Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și umed. Angajații SC Drumuri și Poduri au acționat cu 36 de utilaje și au răspândit 692 tone de material antiderapant.



Cerul este acoperit. Ninge slab în județ. Vizibilitatea în trafic este bună. Izolat, în zonele joase se semnalează ceață. Vântul suflă slab, la moderat cu intensificări temporare.

DN18 pasul Gutâi

Stratul de zăpadă măsură 40 cm la Iezer, 8 cm la Ocna Șugatag, 6 cm la Cavnic, Valea Vișeului și Mara, 5 cm la Ulmeni, 4 cm la Târgu Lăpuș, Strâmtura, Vadu Izei, Baia Sprie și Baia Mare, 2 cm la Sighetu Marmației.

CJSU recomandă conducătorilor auto să conducă preventiv, să își adapteze viteză la condițiile de trafic și cele meteorologice, să păstreze o distanță de siguranță față de ceilalți participanți la trafic, să evite depășirile și să aibă vehiculele echipate corespunzător cu anvelope de iarnă.

Vremea va fi azi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge. Vântul va suflă slab la moderat cu intensificări trecătoare, iar în zona montană înalta va viscoli ninsoarea sau spulberă zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 3 grade, iar cele minime între -5 și -2 grade.

Te-ar putea interesa si

L-AȚI VĂZUT? Originar din Petrova, șofer de TIR în Anglia este căutat de familie – actualizare

Redactie

POLIȚIA ÎN ACȚIUNE: Razie în mai multe localuri din Centrul Vechi al Băii Mari (galerie foto/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO BOTIZA – O fetiţă de trei ani era la coadă, în braţele tatălui în momentul exploziei. Bărbatul muncește la Jandarmeria Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult