BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO CITITORI: ”Renovare” după incendiu! Acoperișul Căminului Cultural Poienile de Sub Munte refăcut cu materiale arse în incendiu

​În dimineaţa zilei de marţi, 27 septembrie, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au intervenit, alături de S.V.S.U. Poienile de Sub Munte și Ruscova, în Poienile de Sub Munte pentru lichidarea incendiului izbucnit la căminul cultural. Focul a distrus circa 80 % din suprafața acoperișului din lemn și o anexă. Intervenția pompierilor a durat mai bine de 3 ore, iar în urma incendiului nu au rezultat victime.

Ei bine, în prezent se reabilitează acoperișul Căminului Cultural din Poienile de Sub Munte. O firmă din Maramureș a câștigat banii pentru a efectua lucrările.

Cititorii noștri ne-au transmis fotografii cu aceste lucrări, făcute de mântuială în opinia lor. Pe imagini se vede clar cum corni arși în incendiu sunt refolosiți de muncitorii care execută lucrările. O fi bine, o fi rău? Greu de spus. Un lucru este clar: lemnele distruse în incendiu și refolosite acum nu vor rezista în timp. Nu cumva se aruncă sute de mii de lei pe apa sâmbei?



Așteptăm o poziție oficială a administrației publice locale din Poienile de Sub Munte. O vom publica în actualizarea acestui articol.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Impact între două maşini pe strada 8 Martie. O victimă (FOTO)

Redactie

FOTO ȘOCANT – TRAGEDIE: Un maramureșean și-a pierdut viața la ieșirea din Răstoci pe DN1C (actualizare)

Vasile Dale

ACŢIUNE RUTIERĂ: 80 de vitezomani sancționaţi pe mai multe drumuri din judeţ

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult