BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

PRELUARE SIGHET247: Un bărbat a încercat să violeze o fetiță de 12 ani. Făptașul încă nu a fost prins (actualizare)

În data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 19:00, un bărbat în vârstă de circa 50 de ani a încercat să violeze o fetiță în vârstă de 12 ani. Totul s-a petrecut în fața unei săli de jocuri din cartierul Cuza Vodă – Sighetu Marmaţiei.

Fetița a fost la supermarketul Profi din cartier pentru a face câteva cumpărături și în timp ce trecea prin fața sălii de jocuri a fost apucată de un bărbat și trasă înspre scara unui bloc. Bărbatul a pipăit-o pe fetiță și a încercat să îi rupă hainele.

Potrivit familiei fetiței, care a contactat Sighet 247, doar țipetele acesteia și faptul că o angajată a sălii de jocuri a ieșit din local l-au determinat pe bărbat să renunțe la intențiile sale, făcându-se nevăzut. Se pare că bărbatul este client al sălii de jocuri și ar fi ieșit din local cu puțin timp înainte de a o apuca pe fetiță cu scopul de a o viola.

Tot familia fetiței mai susține că angajata sălii de jocuri l-ar fi observat pe bărbatul în cauză, moment în care a reintrat în sala de jocuri, probabil fiindu-i frică de acesta. Fetița l-a sunat pe tatăl ei plângând și relatându-i ce s-a întâmplat. Tatăl fetei a coborât la fetiță și a sunat imediat la 112. Un echipaj de Poliție a sosit imediat la fața locului. Polițiștii au intrat în sala de jocuri și după cca 20 de minute au mers cu tatăl fetei la sediul Poliției pentru ca acesta să poată depune plângere.

Deși a trecut mai bine de o săptămână, polițiștii nu l-au identificat pe agresor. Familia susține că interesul polițiștilor de a-l găsi este unul redus, aceștia spunându-i tatălui fetei de mai multe ori că bine că nu s-a ajuns mai departe și că nu prea ar avea rost să susțină în continuare plângerea.

În fața sălii de jocuri există camere de supraveghere cu ajutorul cărora bărbatul ar putea fi identificat. Nu știm dacă polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Familia fetiței agresate a declarat pentru Sighet 247 că dorește ca autorul să fie prins și deferit justiției. Tatăl fetei a mai declarat că de la incident, fetița nu poate dormi, plânge într-una și îi este frică să iasă singură din casă, chiar și în timpul zilei. De atunci încoace, tatăl fetei o duce și o ia pe fată de la școală în fiecare zi, acesteia fiindu-i frică să umble pe stradă singură.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

La data de 26 Ianuarie a.c. , polițiștii Poliției Municipiului Sighetu Marmației au fost sesizați de către un bărbat de 36 de ani din municipiu, cu privire la faptul că fiica lui de 12 ani, în timp ce se deplasa în cartierul Cuza Vodă, a fost abordată de o persoană necunoscută de sex masculin, care ar fi atins-o în anumite zone ale corpului fără consimțământul acesteia, iar ulterior, a plecat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală și se continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Poliţist din Remetea Chioarului arestat preventiv pentru distrugere prin incendiere (actualizare)

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Șofer împușcat după o urmărire ca-n filme într-un cartier din Baia Mare. Trei vehicule pline cu țigări au fost depistate

Redactie

ÎN DOAR DOI ANI: 2,3 milioane de lei a cheltuit Primăria Sighet pe documentații și studii, în mare parte inutile. Pe ce s-au dus banii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.