BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO: Incendiu la gospodăria medicului veterinar din Libotin. Proprietarul a căzut prin tavan. Foc și la Cavnic

La stingerea a doua incendii au intervenit pompierii militari din Cavnic și Târgu Lăpuș în cursul serii trecute. Astfel, în jurul orei 21 echipajele de la Pichetul Târgu Lăpuș au fost alertați că în satul Libotin a izbucnit un incendiu la acoperișul unei gospodării ce aparține medicului veterinar din sat.

Totul ar fi izbucnit de la coșul de evacuare a centralei termice care s-a supraîncălzit și a aprins podul casei. Din fericire datorită intervenției prompte a pompierilor focul a fost stins rapid, fiind afectați 10 mp din tavanul din lemn al imobilului. Proprietarul imobilului a căzut prin tavan de la etaj. Din fericire nu a fost rănit.

Un alt incendiu a izbucnit la Cavnic, tot sâmbătă noaptea. Alarma a fost dată în jurul orei 0.30 și anunța izbucnirea unui incendiu la o gospodărie de pe strada Mogoșa din oraș.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Grav accident, cu o victimă, la Romaniţa. Trafic îngreunat

Vasile Dale

RUTIERE: Trei maşini implicate într-un accident rueir la intersecţia bulevardelor Unirii şi Bucureşti. 10 bărbați depistați de polițiști în weekend care au condus sub influența alcoolului sau fără permis

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Şi-au pus copiii în pericol. Petrecere la Vişeu de Sus, terminată cu amenzi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.