BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Foto: Gheaţa de pe un autotren a zburat direct în parbrizul unui maramureşean. Poliţiştii din Carei l-au trimis “la plimbare”

Un cititor al site-ului vasiledale.ro ne-a trimis un mesaj în care ne povesteşte ce a păţit azi, în zona Carei, în timp ce se afla la volanul unui camion.

„Azi dimineață, circulând cu mașina între Moftin și Carei, de pe un camion aflat în mers s-a desprins o bucată de gheaţă care mi-a spart parbrizul. Am claxonat, am bliţat camionul din faţa să oprească, dar fără nici un rezultat. Am reușit să îl depășesc și am încercat să îl opresc, dar fără nici o șansă. Am sunat la 112 de unde mi s-a spus să merg la biroul rutier din Carei pentru a depune o plângere. În timp ce vorbeam cu ofițerul de serviciu de la Poliţia Carei, la intrarea pe centura Careiului a oprit camionul cu pricina. Am oprit și eu moment în care o mașină care rula în spatele meu a oprit și șoferul mi-a dat cartea de vizită în caz că am nevoie de martor, el fiind în spatele meu şi a văzut ce sa întâmplat! Șoferul camionului a zis să îl urmez până în Carei că are descărcare și îmi va da asigurarea. Până am ajuns în Carei nu știu ce s-a întâmplat cu dânsul, cu cine a vorbit, când am ajuns în curtea societății unde avea descărcarea mi-a zis că nu am cum dovedi că de la el a căzut gheaţa și nu îmi dă asigurarea, spunându-mi că pot merge la poliţie sau unde vreau eu, deoarece nu am filmare cum că de la el ar fi căzut gheaţa!

Am mers la poliţie în Carei unde ofițerul de serviciu a sunat o patrulă de la rutieră care era în teren să vină la sediu, aceștia din urma i-ar fi spus că nu vin, deoarece nu au ce să facă ei în situația aceasta. Ofițerul de serviciu a insistat să vină la sediu, deoarece este o sesizare făcută prin 112. Aceștia au ajuns după 30 minute spunându-mi că nu au cu ce mă ajuta, dar într-un final au spus să mergem împreună la firma unde era camionul pentru descărcare. Ajunși acolo, de faţă cu șoferul aceeași chestie susțineau și ei și șoferul că nu am dovadă că de la el a căzut gheaţa și de ce nu am o camera de bord (tot eu vinovat, că nu am cameră de bord, de parcă e obligatoriu prin lege să ai. Circulând zilnic 200-300 km o să îmi cumpăr una). Degeaba le-am zis că a oprit omul din spatele meu care a văzut tot și am cartea lui de vizită și poate veni de martor… Concluzie: nu am rezolvat nimic, ultimele cuvinte ale polițiștilor au fost să depun plângere la parchet dacă cred că se merită pentru un parbriz…

Dar oare dacă gheaţa cădea pe partea mea și intra prin parbriz și mă lovea cu tot cu parbriz sau dacă muream, sau dacă mă pierdeam în momentul când a căzut pe parbriz și trăgeam de volan săream cu mașina undeva, sau loveam alte mașini tot asa se comporta poliţia din Carei!?”.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA VIŞEU DE SUS: Trei persoane au ars de vii în casă. Incendiul a izbucnit de la un jar căzut din sobă (VIDEO, GALERIE FOTO)

Redactie

VIDEO: Patrupezii polițiști s-au antrenat alături de „colegii” lor jandarmi, în cadrul unor exerciții de dresaj

Redactie

SALVAMONTIŞTII ÎI CAUTĂ / ACTUALIZARE: Turişti polonezi, rătăciţi pe drumul forestier dintre Bogdan Vodă și Bocicoel. La câteva ore au fost găsiţi (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

calin februarie 7, 2023 at 9:03 am

Depune plangere la Parchet , nu te lasa intimidat de nepasarea politistilor !!!! Cere dovada pentru inlocuirea parbrizului , in care se va consemna evenimentul , si ai dovada pentru asigurare !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.