BREAKING NEWSImportantTara Chioarului

16 milioane de lei vin în localitatea Valea Chioarului pentru sistemul de apă și canalizare!

În ultimul deceniu, primarul Burde Ioan din Valea Chioarului a înțeles că una dintre cele mai stringente probleme ale comunității constă în realizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare. Astfel, pe PNDL1 a reușit să obțină un proiect în valoare de peste 2,2 milioane de lei, care a însemnat realizarea alimentării cu apă potabilă în localitatea Mesteacăn, pe o lungime de peste 11,8 km.

Tot în guvernare PSD, a obținut fonduri și pe PNDL 2, de această dată în sumă de aproape 13 milioane de lei, fiind realizat sistemul de alimentare cu apă și canalizare în satele Curtuiușu Mare și Vărai. Un alt proiect obținut pe PNDL2, în sumă de 6 milioane de lei a adus sistemul de alimentare cu apă și canalizare și în satul Fericea.

Și îl felicit pe domnul primar Ioan Burde pentru că, pe Programul Anghel Saligny, un proiect depus la finanțare de 16 milioane de lei va aduce rețeaua de apă și canalizare și în satul Valea Chioarului. Aceasta înseamnă să ai oameni gospodari în fruntea comunităților, primari care să muncească pentru ca fiecare locuitor să aibă un trai mai bun!

Gabriel Zetea, deputat PSD de Maramureș

Te-ar putea interesa si

FĂRCAŞA / ACTUALIZARE: Polițist, filmat în timp ce fumează în sediul Poliției. Ce spun reprezentanţii IPJ (VIDEO)

Vasile Dale

S-AU DISPUS CONTROALE LA SÂNGE: Ministrul Mediului a cerut explicații!!! Era foc și pară după reportajul RECORDER de la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

(VIDEO): O mașină răsturnată și una în șanț în urma a două accidente rutiere produse pe Calea Mireșului la Șomcuta Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.