Important

ARESTAT PREVENTIV PENTRU VIOLENŢĂ: Şi-a agresat concubina şi a ars cu ţigara copilul femeii

Ieri, 09 februarie, la ora 09.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 24 de ani, cu privire la faptul că în seara zilei de 08 februarie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, concubinul său de 26 de ani din Baia Sprie a agresat-o fizic. Totodată, bărbatul l-a ars cu țigara pe unul dintre copiii femeii în vârstă de 3 ani.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

MEZEI Z. ADRIAN – inculpat

Ce spune Instanța

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 567/P/2023 din 10.02.2023 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 10.02.2023 până în 11.03.2023 inclusiv, a inculpatului – MEZEI ADRIAN -, pentru săvârşirea infracţiunilor de: violenţă în familie, prev. de art. 199 alin. 1, art. 193 alin. 2 C.pen. (Orgovan Florentina) şi violenţă în familie, prev. de art. 199 alin. 1, art. 193 alin. 2 C.pen. (Orgovan Gabriel David) totul cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen.

Respinge solicitarea formulată de inculpat, prin apărătorul desemnat din oficiu, de a se lua faţă de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Militari de la UM 01354 din Baia Mare și Liga Militarilor Profesioniști, implicaţi în campania de împădurire

Redactie

Operații chirurgicale cardiovasculare complexe la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Redactie

IJJ MARAMUREŞ: La datorie cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.