BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști în mai multe oraşe din judeţ

Sighetu Marmației – Ieri, 13 februarie, polițiștii din Sighetu Marmației au oprit pentru control două autoturisme conduse pe strada Avram Iancu și Unirii din municipiu.

La volanul autoturismelor au fost identificați doi bărbați de 36, respectiv 38 de ani, din Leordina și Satu Mare. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul de 36 de ani a condus în timp ce avea permisul de conducere suspendat, iar cel de 38 de ani a condus în timp ce avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Borșa – Aseară, la ora 21.00, polițiștii din Borșa au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ștrandului din oraș. La volan a fost identificat un bărbat de 26 de ani din Moisei.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la U.P.U Borșa, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vișeu de Sus – Ieri, la ora 17.05, polițiștii din Vișeu de Sus au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mioriței din oraș. La volan a fost identificat un bărbat de 52 de ani din Moisei.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că șoferul a condus în timp ce avea permisul de conducere suspendat.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acțiunea polițiștilor din Borșa pe linie rutieră

Ieri, 13 februarie, polițiștii din Borșa au desfășurat o acțiune pe linie rutieră pentru identificarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă legislația rutieră, care conduc sub influența alcoolului sau comit orice fel de abatere la normele rutiere.

În cadrul acțiunii au fost verificate 30 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.485 de lei.

Totodată, în cadrul acțiunii s-a dispus confiscarea cantității de 3,18 metri cubi de material lemnos.

Te-ar putea interesa si

SURSE, DIN SCENARIU ROȘU – PANDEMIE COVID-19 DE WEEKEND: Nunta unui ofițer ISU din Vișeu de Jos ținută la Vișeu de Sus (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Colaborarea dintre www.vasiledale.ro şi Poliţia Română a dus la prinderea unui puștan de 15 ani care circula fără permis la Copalnic Mănăștur. A fugit de poliție

Redactie

FOTO: Impact între două autoturisme în Baia Mare, o persoană încarcerată (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.