BREAKING NEWSEveniment

Accident rutier produs pe fondul consumului de alcool. Accident și în Baia Mare (foto)

Aseară, 16 februarie, la ora 20.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Dealul Groșului la intersecția cu strada Mihai Eminescu din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 41 de ani din Baia Mare a intrat într-un șanț.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului, fără victime omenești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Un alt eveniment rutier soldat s-a produs astăzi la intersecția bulevardelor Independenței cu Republicii din Baia Mare. Două autoturisme au fost avariate. Din fericire nu au fost persoane rănite.

foto principal: Zoly Zoly/facebook.com

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – Scandal: O tânără refugiată din Ucraina susține că ar fi fost agresată sexual la mânăstirea Petrova unde era cazată (actualizare 2)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tragedie în Săcel – Un bărbat din Ponorâta a decedat după ce a pus mâna pe un fir de curent căzut pe malul Izei

Vasile Dale

Trei şoferi cercetaţi după ce s-au urcat băuţi la volan. Bărbat din Cerneşti, condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.