BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Carambol pe DN1C. Un șofer cu 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat a lovit două autoturisme în trafic

TĂUȚII MĂGHERĂUȘ

Aseară, 17 februarie, în jurul orei 20.30, polițiștii din Tăuții-Măgherăuș au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.1C.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 53 de ani din TăuțiiMăgherăuș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa de către o tânără de 23 de ani din Baia Sprie. Aceasta a fost proiectată în autoturismul condus în fața sa de către o tânără de 26 de ani din Negrești-Oaș.

În urma impactului nu au existat victime omenești, numai pagube materiale. Cei trei șoferi implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în cauzele tinerelor și de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului.

Acesta a fost transportat la Centrul Medical de Permanență Seini pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

BAIA MARE

Ieri, 17 februarie, în jurul orei 14.00, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Banatului la intersecție cu strada Melodiei din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o tânără de 23 de ani din Baia Sprie, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 50 de ani din Baia Mare.

În urma accidentului rutier, șoferul de 50 de ani s-a prezentat la Serviciul de Medicina Legală Maramureș, unde i-a fost eliberat un certificat medico-legal unde specifică faptul că îi este necesar pentru vindecare 18-20 de zile de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘOMCUTA MARE

Ieri, 17 februarie, polițiștii din Târgu Lăpuș și cei din Șomcuta Mare au efectuat acțiuni pe linie rutieră pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere.

În cadrul acțiunilor, au fost verificate 32 de auto și au fost legitimate 43 de persoane. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenţionale în valoare totală de 8.120 de lei.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a trei permise de conducere și a unui certificat de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

AL OPTULEA ACCIDENT ÎN 24 DE ORE: Impact între un autoturism şi maşina unei şcoli de şoferi (foto)

Redactie

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: El este Fănică, pedofilul recidivist demascat de jandarmi. Ar fi abuzat trei minori (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO: Impact violent pe DN1C în Valea Chioarului. O șoferiță rănită

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.