BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – Prima victimă a viiturilor: Un bărbat din Leordina, găsit mort în râul Vișeu (actualizare)

Un bărbat a fost văzut plutind astăzi spre seara pe râul Vișeu în zona localității Leordina. Un bărbat aflat la pescuit a dat alarma la 112. Până la sosirea echipajelor de la ISU Maramureș din subunitatea Vișeu de Sus pescarul a reușit să scoată victima la mal.

Medicii sosiți la fața locului au început manevrele de resuscintare din păcate fără rezultat, aceștia fiind nevoiți să declare decesul.

Polițiștii și criminaliștii au examinat exterior cadavrul și nu au găsit urme de violență. Aceștia încearcă să stabilească exact cum a ajuns bărbatul în albia râului Vișeu. Nu este exclus ca acesta să fi încercat să traverseze râul și să fi fost luat de ape. Cert este că bărbatul avea 31 de ani și era din Leordina.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 19 februarie, la ora 16.24, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că pe malul albiei râului Vișeu din comuna Leordina, a fost găsită o persoană decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că victima este un bărbat de 31 de ani din Leordina. Acesta a fost găsit de un bărbat în albia râului, moment în care l-a tras la mal.

Un echipaj S.M.U.R.D. a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SEZONUL MOTO 2019: Motociclist rănit în Baia Mare, găsit de un echipaj al Ambulanței

Vasile Dale

INSTANŢA A HOTĂRÂT: Criminalul de pe strada Gării a fost arestat preventiv. A avut discernământ când şi-a ucis fosta iubită

Redactie

IPOTEZE DUPĂ ACCIDENTUL AVIATIC DE LA SĂPÂNŢA: Elicopterul se întorcea în Ucraina. La un transport de țigări se putea câștiga 10.000 euro

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.