BREAKING NEWSImportant

FURT ÎN BAIA SPRIE: Au distrus un gard, apoi au furat dintr-o locuinţă scule şi unelte. Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore

Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii din Baia Sprie, în urma probării întregii activități infracționale a acestora pentru comiterea infracțiunii de furt.

La data de 21 februarie a.c., polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr de 25 de ani din Baia Mare cu privire la faptul că, persoane necunoscute au tăiat plasa din sârmă a unui panou de la gardul împrejmuitor, au forțat un geam și au pătruns în incinta unei locuințe de pe strada Dragoș Vodă din oraș, de unde au sustras mai multe bunuri. De asemenea, dintr-o anexă a imobilului au sustras mai multe scule și unelte.

Valoarea prejudiciului cauzat a fost de aproximativ 15.000 de lei. Astfel, în baza activităților investigative desfășurate de polițiștii din Baia Sprie, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate ca fiind trei tineri cu vârste de 18, 19 și 20 de ani din Baia Sprie, asupra cărora a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceștia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 70%. Urmare a verificărilor efectuate de polițiștii din Baia Sprie, s-a stabilit faptul că doi dintre aceștia, respectiv tinerii de 19 și 20 de ani, sunt bănuiți de săvârșirea altor două fapte de furt calificat și una de tentativă la furt, comise în Satu Nou de Jos, în apropierea Stațiunii Șuior și Șurdești.

În fapt, în cursul lunii februarie, respectiv în zilele de 08, 20 și 23, au pătruns în două imobile nelocuite, din una ar fi sustras mai multe bunuri, constând în obiecte casnice, diverse scule electrice, un televizor şi alte bunuri, în valoare de 15.000 de lei, iar din celălalt imobil nu au sustras nimic.

De asemenea, de la două tractoare agricole, prin tăierea furtunelor de alimentare, ar fi sustras 30 litri motorină și o baterie auto, prejudiciind persoanele vătămate cu suma de 1.200 de lei.

Astfel, polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru probarea întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt.

Te-ar putea interesa si

ANUNŢ Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Maramureș: PRIMELE PLĂȚI PENTRU BENEFICIARII VENITULUI MINIM DE INCLUZIUNE

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Din gelozie două femei din Vișeu de Sus s-au luat la bătaie în noaptea de Revelion. Totul a fost transmis LIVE pe social-media (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO: FLAGRANT – COCAINĂ și cannabis în valoare de 43.000 euro depistate în Sighetu Marmației (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.