BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: CA-N RĂZBOI – Persoană cu dizabilități atacată în apartament cu lopata. A fost lovit în cap

A fost război, în adevăratul sens al cuvântului, într-un bloc din Baia Mare. Mai multe persoane au atacat cu bâte și pari un bărbat cu dizabilități aflat într-un apartament de pe strada Saturn din oraș.

L-au lovit și i-au spart capul  necontând că omul era într-un cărucior cu rotile. Alături de acesta în apartament mai erau cei doi băieți ai lui: un minor de 16 ani iar celălalt de 19 ani.

Cel mic a încasat o lopată în nas, care i-a fost fracturat. Victima a depus a doua zi plângere la Parchet însoțită de imaginile video surprinse cu telefonul mobil.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 23 noiembrie 2022 iar câteva zile mai târziu (pe 9 decembrie 2022) procurorii i-au cerut să aducă și alte dovezi asupra infracțiunilor comise, dar și cine au fost autorii. Asta în condițiile în care imaginile video arătau cam tot ce se poate arăta.

”Având în vedere prevederile art. 294 al. 2 Cod procedură penală vă restituim alăturat plângerea dvs pe care ați formulat-o la data de 24 octombrie 2022 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare și ați completat-o la data de 25 octombrie 2022, împreună cu un plic conținând un stick de memorie, pe care l-ați atașat completării la plângere din data de 24.10.2022, întrucât starea de fapt reclamată de dvs este neclară.

În consecință, vă solicităm să procedați la completarea plângerii și să indicați expres față de cine solicitați efectuarea de cercetări penale; care este fapta care considerați că atrage răspunderea penală; la ce dată și unde a fost comisă și care sunt probele pe care le-ați avut în vedere la formularea plângerii. Descrierea faptelor să fie făcută succint și cu un scris lizibil” a transmis Parchetul.

Astăzi victima s-a hotărât să le facă publice în speranța că organele statului se vor sesiza și îi vor trage la răspundere pe cei vinovați.

Trebuie spus și faptul că IPJ Maramureș ne-a confirmat faptul că în lucru există un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe.

Avertisment: Imaginile sunt șocante, motiv pentru care le-am blurat

Te-ar putea interesa si

POLIȚIA RUTIERĂ: 39 de șoferi au rămas pietoni. Trei dintre ei s-au ales și cu dosare penale pentru că au consumat alcool

Vasile Dale

EXCLUSIV: AU ÎNCEPUT LUPTELE ÎNTRE CLANURILE DE INTERLOPI – Fiica lui Zorro bătută și amenințată cu toporul de unchi

Vasile Dale

Foto: Maramuresean cu BMW – accident spectaculos cu un alt BMW în Făget

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.