BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Scandal în fața unui cazino din Baia Mare. Bărbat încătușat, femeie îmbrâncită de polițiști (ACTUALIZARE)

Imagini greu de urmărit azinoapte în fața unui cazino din Baia Mare. După ce și-ar fi pierdut toți banii la păcănele omul ar fi început sa fac scandal și fost scos afară de agenții de securitate.

În fața cazinoului scandalul a continuat. Mai multe echipaje ale firmei de pază, ale poliției si jandarmeriei au sosit la fața locului.  Cum bărbatul a opus rezistență, polițiștii l-au trântit la pământ și l-au încătușat.

O femeie i-a sărit în ajutor cerându-le polițiștilor să nu îl mai lovească. Femeia a fost împinsă și a căzut pe troturar.

Acum polițiștii au deschis dosar penal pe numele bîrbatului. Totodată șefii poliției au deschis o anchetă pentru a vedea dacă s-a intervenit conform protocoalelor. 

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale ale poliției un bărbat a provocat scandal în sala de jocuri de noroc, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Agenții de pază l-au scos afară și a fost alertată poliția. În momentul în care a fost dus spre autospeciala de poliție bărbatul a devenit agresiv.

În ajutorul acestuia a sărit un bărbat din județul Bacău în vârstă de 32 de ani, care l-a îmbrâncit pe un polițist. Atât bărbatul încătușat, un băimărean în vârstă de 39 de ani, cât și bărbatul din Bacău au fost duși la sediul Poliției. Pe numele celui din urmă a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj iar pe numele băimăreanului pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

ACTUALIZARE

Polițiștii băimăreni din cadrul Biroului de Ordine Publică au prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Baia Mare, un bărbat de 32 de ani din Bacău, pe numele căruia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, faptă comisă în data de 28 februarie a.c. pe raza municipiului Baia Mare.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Te-ar putea interesa si

CRIMA DE LA CARACAL: Viorica Dăncilă vrea referendum pentru „înăsprirea pedepselor pentru cazuri de crimă, viol și pedofilie”

Vasile Dale

IMAGINI DE COŞMAR: Case îngropate de nămeţi în Borşa și Firiza. Se intervine cu freza (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

INFRACŢIUNI RUTIERE: PATRU MARAMUREŞENI AU AJUNS DUPĂ GRATII

Vasile Dale

6 mesaje

mo februarie 27, 2023 at 9:31 am

Pai daca esti femeie nu te baga unde se duc lupte fizice…

Raspunde
Escu februarie 27, 2023 at 10:32 am

Apoi sa nu ii calci pe cap cand ii prinzi in civil ?

Raspunde
Bud Mircea Cristian februarie 27, 2023 at 11:25 am

Va rog frumos sa rectificați anunțul !! Daca tot postați știri , postați corect , nu știri inventate ! In primul rand bărbatul din imagini nu este iubitul femeii deaorece eu sunt iubitul femeii , iar nu are nici-o treabă , doar a intervenit sa apare bărbatul din respectivele imagini , deoarece a sesizat că acel bărbat era lovit de mai multe organe de poliție .. va mulțumesc

Raspunde
Rozi februarie 28, 2023 at 8:42 pm

Bud)) lovește

Raspunde
victoria martie 1, 2023 at 12:25 pm

Cazinourile,pacanelele,ar trebui inchise in tara noastra.sant multi dependenti de pacanele iar familiile lor sufera.Dca guvernantii nostri ar judeca putin,lucru cei greu pentru mintea lor,ar vedea consecintele jocurilor de noroc,familii distruse ,copilasi necajiti,,parinti distrusi,batuti si chiar omorati daca nu vor sa le dea bani sa joace.Sant foarte multe de spus ,la fiecare colt de strada gasim pacanelele,sant mai multe in oras descat magazine alimentare.

Raspunde
calin martie 3, 2023 at 8:00 pm

tablagii cu 3 luni la Campina , care iau bataie la prima situatie mai periculoasa !!! astia se descurca doar cu babe care vand patrunjel pe trotuar , in rest , sa ne fereasca al de sus , sa avem nevoie de ajutorul lor !!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.