BREAKING NEWSEveniment

Galerie foto: A apărut o nouă groapă de gunoi la marginea municipiului Baia Mare. Garda de Mediu doarme

A apărut o nouă groapă de gunoi la marginea municipiului Baia Mare. Este vorba despre incinta fostei Flotații Centrale. Garda de Mediu doarme și visează frumos că Maramureșul este un județ ”verde” și că totul este magnific.

Realitatea însă este una cruntă. Dură. Cauciucuri aruncate care pe unde, deșeuri menajere, moloz – toate aruncate care-ncotro în interiorul fostei flotații.

Mai mult, într-o încăpere care, apropo nu era ferecată cu lacăte, se afla un morman de sare care denotă faptul că acea clădire era folosită cândva ca depozit. Pentru cine? La ce era folosită? Cine a descărcat-o acolo? Nimeni nu știe. Cine o păzește? Iar nimeni nu știe.



Nu știm ce fac comisarii de la Garda de Mediu Maramureș, nu știm ce verifică, nu știm dacă știu de această problemă.

Poate, poate după ce prefectul județului Maramureș a aflat de la jurnaliștii noștri despre noua groapă de gunoi a Maramureșului, se vor trezi la realitate și chiar vor ieși în teren. Nu de alta, dar au ce vedea. Iar imaginile vor fi dizgrațioase, poate chiar periculoase pentru sănătatea maramureșenilor.

Articol realizat în colaborare cu PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al Variantei ocolitoare a municipiului Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV / GALERIE FOTO: Bătaie în cimitirul Horea din Baia Mare

Redactie

VIDEO / CAVNIC: Mii de turişti, cuceriţi de parcul de distracţii de iarnă. Copiii s-au distrat pe cinste în ultima zi de vacanţă

Redactie

1 mesaj

Caine decembrie 5, 2023 at 1:04 am

Nu mai exagerati ca e plina tara de astfel de Rampe de gunoi, si de caini vagabonzi

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult