BREAKING NEWSImportantTara Chioarului

FOTO: Polițiștii Serviciului Rutier printre copiii din Lucăcești și Mireșu Mare

Ieri, 28 februarie, în localitățile Lucăcești și Mireșul Mare polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat activitatea ”PRIETENUL MEU POLIȚISTUL” parte integrantă a proiectului educațional ”Să circulăm corect”, care are ca scop prevenirea producerii accidentelor de circulaţie în rândul elevilor, prin însușirea corectă a regulilor de circulaţie şi respectarea acestora. 

Prin activitatea ”Prietenul meu polițistul”, aproximativ 300 de copii au beneficiat de interacțiunea cu polițiștii care supraveghează, îndrumă și controlează activitatea pe drumurile publice.

 Totodată, copiilor le-au fost furnizate aspecte privind circulația pietonilor, bicicliștilor și călătorilor din mijloacele de transport în comun, precum și aspecte privitoare la pericolele pe care le reprezintă trotinetele electrice și lipsa echipamentelor de protecție specifice. 

De asemenea, aceștia au putut admira cele 2 autospeciale de intervenție cu care polițiștii au fost prezenți la activitate.

Activitatea s-a desfășurat în colaborare cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Școlar al Județului Maramureș, Casa Corpului Didactic a Județului Maramureș și Primăriei Mireșu Mare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O gospodărie din Suciu de Sus a fost mistuită de flăcări

Vasile Dale

CONDAMNAŢI LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE: Doi bărbaţi depuşi în penitenciar de polițiști

Vasile Dale

Jandarmii maramureşeni, alături de copii din prima zi de școală

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.