BREAKING NEWSImportant

ISU MARAMUREŞ: Maratonul resuscitării JUNIORI (galerie foto)

În cadrul ”Săptămânii Protecției Civile”, la Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” din Baia Mare, s-a desfășurat ”Maratonul Resuscitării Junior”, pe durata a trei zile, între orele 09:00-12:00 și 13:00-16:00. Peste 1000 de elevi din clasele

V-XII au participat la activitate îndrumați de formatorii voluntari ai ” Fundației pentru SMURD” și S.M.U.R.D. din București, Cluj, Iași, Bistrița-Năsăud, Mureș și Baia Mare. Elevilor le-au fost prezentate și au efectuat practic manevre de resuscitare, de dezobstrucție a căilor aeriene, respectiv poziția laterală de siguranță. Maratonul a fost primit cu interes și entuziasm atât de cadrele didactice, cât și de elevi.

În județul Maramureș, acțiunile cu caracter preventiv vor continua în acestă săptămână cu ”Ziua Porților Deschise” în subunitățile de intervenție ale ISU Maramureș, cu lecții deschise susținute de către specialiștii Inspecției de Prevenire și S.P.I.R.C. și prezentarea tehnicii de intervenție a inspectoratului de către personalul operativ în unitățile de învățământ.



Informații referitoare la modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Te-ar putea interesa si

IMPACT VIOLENT LA VIVO: Motociclist accidentat după ce s-a ciocnit cu motocicleta de o maşină (FOTO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Două maşini s-au ciocnit la intersecţia dintre străzile G. Coşbuc şi Culturii. Un șofer era băut și s-a ascuns în scara unui bloc (ACTUALIZARE)

Redactie

SCHIMB VALUTAR DELOC AVANTAJOS LA OCNA ŞUGATAG: Bărbat înşelat de un valutist la colţ de stradă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult