BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

OPINIE – ȘI A PLECAT: Ce a transmis pe grupul intern de WhatsApp fostul adjunct al inspectorului șef al IPJ Maramureș înainte de pensionare. Reacțiile subalternilor sau ale cititorilor

Așa cum v-am prezentat în exclusivitate de câteva luni de zile, comisarul șef Ionel Todoran s-a pensionat. De astăzi, acesta a fost trecut în rezervă cu gradul de colonel. Înainte de a-și încheia ultima zi de muncă, acesta a transmis subalternilor pe grupul intern de WhatsApp următorul mesaj pe care vi-l prezentăm în EXCLUSIVITATE.

Nu vom comenta reacția unuia dintre subalterni, așa cum nu vom comenta nici unul dintre comentariile publicate de unul dintre cititorilor noștri. Spunem doar atât: suntem convinși că respectivul (-a) este (sau a fost ”în sistem”) și cunoaște situația. Am decis să vi le prezentăm pentru că ni se par extrem de relavante pentru cititorii noștri. Dacă domnia dorește o reacție la aceste opinii, îl rugăm să ne-o transmită pe adresa de email: [email protected]. O vom publica în actualizarea acestui articol.

”Dragi colegi,

La final de carieră, vă mulțumesc pentru toată colaborarea pentru sprijinul și încrederea pe care mi le-ați acordat.

A fost onorant pentru mine să lucrăm împreună.

Au fost numeroase perioade grele, cu preocupări multiple și situații complexe, dar eforturile celor pentru care profesia de polițist este o vocație, au dovedit că Poliția este o instituție ce poate fi respectată și apreciată.

Am încredere că fiecare dintre voi va contribui în continuare la promovarea imaginii acestei profesii, fiecare își va face datoria cu același profesionalism și nu va uita că indiferent de conjuncturi, care sunt trecătoare, ceea ce contează este respectul față de semenii noștri și față de lege.

Cu deosebită considerație, col. (r) Todoran Ionel

OPINIE CITITOR: Ultimul tovaraș din IPJ pune cascheta în cui

”După ce a tot sperat la steluța supremă Nelu trece în rezervă, după o carieră în care a fost trup și suflet, pentru propășirea legii în județul nostru.

Își începe aventura băimareană în anii 80, când pîșește pe treptele unei clase de profesională, confirmând vorba ,,meseria brațară de aur”.

Voinic la trup și ager la minte, după laptele gras al bivolilor din Suciu de Sus, UTC-ist destoinic își completează studiile, fiind ulterior remarcat pe linie de partid, în 1987 fiind propulsat pe băncile școlii din Băneasa, secția de ofițeri activi în specialitatea informații (cum îi place dansului să spună), în realitate secția de ofițeri activi de SECURITATE A SATATULUI, o armă de elită a Ministerului de Interne, unde învață numai lucruri care o să îi prindă bine în carieră. Datorita înaltei sale pregătiri are un parcurs cu preponderenta în funcții de conducere, unde este mult stimat de subalterni!

În septembrie 2017 când chestorița Viorica Marincaș își încetează raporturile de muncă, prin pensionare, ca și un căpitan devotat nu părăsește barca, deși pierde bani la pensie, (atunci s-a ieșit cu 110%) cu speranța la funcția supremă din IPJ, însă rămâne sportiv (…)”

În final, îți dorim mult succes în viață mult iubite tovarăș și prieten, pensie lungă, baftă în politichie și ține-o tot așa în spiritul motto-ului: Vom munci și vom lupta, țara o vom înălța (Iosif Vissarionnovici Stalin)”

Continuarea comentariului în capturile foto de mai jos:

Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL: IN TIMP CE POLITIA IL CAUTA DE PESTE O SAPTAMANA SUSPECTUL PRINCIPAL STA LIVE PE FACEBOOK (FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

BOGDAN VODĂ: Un tânăr de 19 și-a bătut mama și a alungat-o din casă

Vasile Dale

MĂSURI LA FRONTIERĂ: PTF SIGHETU MARMAŢIEI, ÎNCHIS DIN 14 MARTIE, ORA 16.00

Vasile Dale

1 mesaj

dan martie 1, 2023 at 4:29 pm

Inca un incompetent a parasit sistemul. Nu este el cel care concurind singur la conducerea IPJMM a luat nota 4,…? acum citeva saptamini? Sper sa fie el, nu inca un altu. Vai de primaria la care vrea sa devina „edil”.
Tinerii ofiteri trebuie sa se roage pina cind ultimii rinoceri vor pleca?
Doamne, vino Doamne…
Sa vezi ce s-a ales din oameni…..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.