BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – ACCIDENT TERIBIL LA HIDEAGA: A intrat cu un autoturism într-un autobuz plin cu navetiști (ACTUALIZARE)

Accident deosebit de grav la Hideaga. Șoferul unui autoturism s-a izbit violent de un autobuz și apoi a ajuns în afara părții carosabile, într-o grădină.

Din primele informații se pare că șoferul este încarcerat, inconștient. Spre locul accidentului se îndreapta echipajele de la descarcerare dar și cele medicale.

ACTUALIZARE – ISU MARAMUREŞ

Accident rutier cu 1 autoturism implicat, 2 victime, 1 incarcerata in localitatea Hideaga, Maramures. Din primele informatii, automobilul s-a ciocnit cu un autobuz de muncitori, dar in autobuz NU sunt victime. La fata locului actioneaza 2 echipaje de prim ajutor EPA-SMURD, 1echipaj de Terapie Intensiva Mobila si 1 SAJ, impreuna cu 1 echipaj de descarcerare si 1echipaj de stingere, pe o autospeciala cu modul de descarcerare, de la Detasamentul de Pompieri Baia Mare si Punctul de lucru Somcuta Mare. Victima incarcerata a fost extrasa din autoturism. Cele doua victime sunt ocupantii autoturismului si vor fi transportate la Spitalul judetean de urgenta din Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 01 martie, la ora 22.22, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier pe D.J. 193, în localitatea Hideaga soldat cu vătămarea corporală a două persoane care sunt încarcerate.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 23 de ani din Sălsig dinspre Colțirea înspre Baia Mare, s-a angajat în depășirea unui autoturism, moment în care a intrat în coliziune lateral stânga față cu un autobuz condus de către un bărbat de 48 de ani din Satu Mare.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăr s-a oprit într-un șanț, unde conducătorul auto și pasagerul dreapta față de 27 de ani din Coltău, au rămas încarcerați.

După extracția acestora din autoturism, au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestora.

Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar șoferului de 23 de ani i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei

În zona producerii accidentului rutier traficul rutier a fost blocat aproximativ o oră, circulația fiind deviată pe o rută ocolitoare pe tronsonul Mogoșești – Satulung.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

Un tânăr din Seini și un minor din Ardusat au fost răniți după ce artificiile le-a explodat în față. Ambii au ajuns la Spitalul Județean

Vasile Dale

DREPT LA REPLICĂ: IPJ Maramureş vine cu precizări într-un caz de la Vişeu de Sus

Vasile Dale

RUTIERE: Accident în Hideaga, tânăr reținut pentru conducere fără permis, infracțiuni la regimul rutier

Redactie

1 mesaj

Dan martie 2, 2023 at 8:24 pm

Trebuie spus adevarul! La volan se afla un tatuat pe maini si picioare de etnie romà, iar momentan se afla la et 4 in spital pe banii contribuabilor cinstiti . Un gunoi, bine ca nu a omorat romani nevinovati

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.