BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: PROCURORII ÎNCURAJEAZĂ ULTRAJUL? Pentru lovirea unui polițist cu piciorul în gură a primit doar control judiciar!!!

Revenim astăzi cu informații noi despre cazul prezentat în exclusivitate de noi în weekendul trecut. Atunci vă prezentam imagini incredibile surprinse în fața unui cazino din municipiul Baia Mare.

Atunci intervenția echipajelor de poliție pentru a fost filmată de unul dintre cititorii site-ului nostru. Polițiștii au încercat să îl calmeze pe un bărbat recalcitrant ce fusese scos afara din cazino. L-au pus la pământ și l-au încătușat. Doar că un alt bărbat, un băcăuan în vârstă de 32 ani, i-a sărit în ajutor. Acesta din urma l-a lovit în gură cu piciorul pe unul dintre agenții de poliție care au intervenit. Polițistul s-a prezentat la spital unde medicii legiști au stabilit că are nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ei bine, miercuri polițiștii băimăreni l-au reținut pe individ pentru 24 de ore depunându-l în arestul IPJ Maramureș.

”Polițiștii băimăreni din cadrul Biroului de Ordine Publică au prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Baia Mare, un bărbat de 32 de ani din Bacău, pe numele căruia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, faptă comisă în data de 28 februarie a.c. pe raza municipiului Baia Mare. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș” a transmis biroul de presă al IPJ Maramureș.

Procurorii băimăreni au analizat dosarul și au decis ca bărbatul să nu fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. I-au dat în schimb măsura controlului judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Din punctul nostru de vedere această decizie este ”strigătoare la cer”! Prin astfel de măsuri procurorii nu fac altceva decât să încurajeze ultrajul asupra polițiștilor. Poate are cineva totuși ochi să vadă și urechi să audă!!!

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Un tânăr din Moisei a avariat cu maşina autospeciala de poliţie care-l urmărea

Vasile Dale

INCENDIU VIOLENT LA POIENILE DE SUB MUNTE: Un grajd s-a făcut scrum (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Un bărbat ucrainean s-a prăbușit în PTF Sighetu Marmației. A intervenit imediat echipajul SMURD

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu buzură martie 3, 2023 at 11:50 pm

Eu cred că procurorul a greșit meseria!!
Prin această decizie se încurajază plecarea polițiștilor din sistem ,care nu vor mai voi să se expună la asemenea riscuri ,ștind că după agresorul poate să le rîdă în față polițiștilor asta find 1 și 2 dacă agresorul unui polițist scapă așa , ce să mai zicem de agresori de persoane simple???

să-i de și acelui procuror una în freză ,și agresorul să scape , să vedem cum se v-a simți ??
Aici e clar că polițistului i s-a făcut o mare nedreptate și nu numai lui ci și nouă care v-a trebui să ne facem dreptate singuri în cazul șmecherilor agresivi , eu nu voi aștepta niciodată ca un procuror să îmi facă dreptate în cazul unei agresiuni ,ștind că nu au fost în stare să apere în acest caz un polițist ,RUȘINE RUȘINE RUȘINE ,SPER CA ACEST PROCUROR SĂ PLĂTEASCĂ CU FUNCȚIA VOI FACE APEL MAI SUS PENTRU CĂ NU AM NEVOIE DE ASEMENEA SPECIMENE ÎN JUSTIȚIA WC DE ROMÂNIA!!!

ALO LUCIAN BODE ȘI ALO KLAUSS JOHANNIS , ASTA-I ROMANIA LUCRULUI BINE FĂCUT??

PENTRU O JUSTIȚIE DREAPTĂ ȘI IMPARȚIALĂ ,DAȚI AFARĂ PROCURORI CARE NU ÎȘ FAC TREABA DAR AȘTEAPTĂ PENSIE SPECIALĂ!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.