BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

Un jandarm din Satu Mare, arestat după ce ar fi violat două copile de 12 ani. Una era chiar fiica iubitei sale

Daniel I., în vârstă de 42 de ani, plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Județului Satu Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către procurorii militari sub acuzațiile de de agresiune sexuală şi viol, conform informațiilor PresaSM.

De unde ar fi început totul…

Potrivit datelor PresaSM, jandarmul ar fi acuzat de faptul că ar fi molestat-o pe fiica (circa 12 ani) iubitei sale. Militarul și concubina sa au o relație de cinci ani, iar aceasta este însărcinată în cinci luni. Primele acuzații ar fi fost formulate în cursul anului trecut, dar acesta ar fi scăpat de dosar în condiții rămase neclare.

Situația jandarmului s-a agravat în acest an, după ce acesta ar fi molestat-o și pe o colegă de clasă de fiicei concubinei, o minoră în vârstă de 12 ani. Fata s-ar fi confesat apropiaților, precizându-le că a fost violată și agresată sexual, iar de aici și până la arestarea preventivă a individului, la propunerea procurorilor din cadrul Parchetului Militar Cluj, nu a mai fost decât un pas.

De asemenea, concubina bărbatului l-ar fi părăsit după ultimele acuzații formulate de către cele două tinere.

Arestat preventiv, procurorii ar avea probe solide…

Conform informațiilor PresaSM, jandarmul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în data de 21.02.2023, iar în data de 2.03.2023 a făcut apel pentru a fi eliberat, dar magistrații Curții Militare de Apel București i-au respins solicitarea.

Plutonierul adjutant Daniel I. s-a declarat nevinovat în fața instanței, dar judecătorii nu l-au crezut. Iar faptul că i s-a respins și apelul poate sugera că probele administrate de către procurorii militari sunt solide.

Probleme și în trecut

Curios este faptul că individul a mai fost cercetat pentru astfel de fapte și în cursul anului trecut, dar procurorul de caz de la acea dată a clasat dosarul. Ei, bine, atât de ”bine” și-au făcut treaba procurorii încât individul a recidivat și mai grav. Chiar dacă se cunoșteau unele apucături ale jandarmului încă de anul trecut, de ce s-a mai așteptat ca să mai facă încă o presupusă victimă?!

Un hobby cel puțin interesant…

Daniel I. este un tip cu obiceiuri ”infantile”. Pasiunea sa este replicarea unor desene cu personaje din filme pentru copii, în special cei cu vârste sub 14 ani.

”Realizez picturi-desene pe pereți pentru camere de copii la prețuri foarte bune, indiferent de buget vom găsi o pictură-desen care sa va mulțumească. Realizez şi desene pentru living, bucătărie – dacă ai un model preferat care dorești să îți înfrumusețeze apartamentul sau casa găsim varianta care o sa vă mulțumească”, este mesajul postat de jandarm pe pagina sa de Facebook.

Ce spune Jandarmeria Satu Mare

”Confirmăm faptul că procurorii din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj Napoca au dispus reținerea unui jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare într-o cauză penală având ca obiect o presupusă faptă de agresiune sexuală împotriva unei minore.

Totodată, la nivelul Jandarmeriei Satu Mare au fost luate măsurile legale prevăzute în astfel de situații, cadrul militar fiind suspendat din funcție până la finalizarea cercetărilor. Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.

Imediat după încheierea etapelor procesuale și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”.

(Sursa: www.presaSM.ro)

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Carambol pe bd. Bucureşti. Trafic paralizat în tot oraşul

Redactie

ACCIDENT GRAV: 5 victime la Crăciunești după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Două în stare gravă (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Noapte de coșmar cu zăpadă pe șoselele Maramureșului. Drumarii au intervenit dar numai la ivirea zorilor

Vasile Dale

1 mesaj

Nelu buzură martie 4, 2023 at 1:29 am

Trebuie castrare chimică ,bineînțeles cazurilor dovedite 100%

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.