BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

BOMBĂ ÎN CAZUL DE LA CHELINȚA: Legiștii au stabilit că NU a fost CRIMĂ. Suspectul a fost lăsat în libertate

Răsturnare de situație în cazul de la Chelința (Ulmeni). Necropsia a stabilit că femeia nu a fost ucisă, ci s-ar fi înecat! Totuși pe corpul ei au fost găsite urme de violență. Urme care spun legiștii că nu îi puneau viața în pericol! Prin urmare procurprii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș l-au pus pe suspect în libertate.

ACTUALIZARE: Azi, 04 martie, în urma efectuării necropsiei asupra femeii de 45 de ani din Chelința, care a fost găsită decedată în locuința concubinului s-a concluzionat faptul că decesul a survenit în urma asfixiei mecanice prin aspirat gastric.

Leziunile constatate pe corpul femeii nu au legătură de cauzalitate cu decesul, ar fi necesitat 40-45 de zile de îngrijiri medicale în caz de supraviețuire și nu au pus în primejdie viața victimei.

În cauză, organele judiciare continuă cercetările față de concubinul femeii 47 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CONTROALE LA CANTINE ŞI CHIOŞCURI DIN ŞCOLI: 24 kg carne cu termenul de valabilitate expirat, confiscate

Vasile Dale

PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Accident la Şieu, băuţi la volan, 12 sancțiuni de peste 3.000 de lei

Redactie

Bebeluşul „şofer” din Borşa, pus şi de tată la volanul maşinii de când avea 5 luni. Tot fără centură și tot cu copilul în brațe (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.