BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Exclusiv: Moarte suspectă în Baia Mare. Criminaliștii sunt la fața locului. A fost ridicată o tigaie (foto/video) – ACTUALIZARE

Moarte suspectă într-un imobil din Baia Mare. În aceste momente criminaliștii băimăreni sunt la fața locului.

În apartament a fost găsită decedata o femeie în vârstă de aproximativ 59 ani. Fiul acesteia (cunoscut cu afectiuni medicale) a fost la sediul politiei pentru audieri. Totodată, criminaliștii au ridicat o tigaie din locuința respectivă.

Cauza decesului încă nu a fost stabilită.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În această dimineață, la ora 06.11, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 28 de ani, despre faptul că, mama sa este inconștientă și posibil decedată la un imobil de pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea.

În urma deplasării la fața locului, un echipaj de ambulanță a constatat decesul unei femei de 59 de ani din Baia Mare.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / FOTO DOCUMENT: Trei elevi confirmaţi pozitiv la un liceu din Baia Mare. Alo, DSP, închidem şcoala? Vadu Izei şi Deseşti intră în carantină?

Redactie

FOTO, VIDEO: Şoferul criminal care a produs tragedia de la Tăuţii Măgherăuş a fost arestat preventiv

Redactie

PETRECERI ÎN PANDEMIE: 59 de persoane şi patru operatori amendați de poliție pentru chefuri în restaurante după ora 22.00

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.