BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ULTIMA ORĂ: 11 percheziţii în Satulung, Hideaga, Baia Mare, Ocna Şugatag şi Deseşti – ACTUALIZARE

Poliţiştii maramureşeni sprijiniţi de mascaţi din cadrul IPJ au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Satulung, Hideaga, Baia Mare, Ocna Şugatag şi Deseşti.

Vizată a fost o grupare care se ocupa cu contrabanda cu ţigări de provenienţă ucraineană. Aproape 20 de persoane au fost conduse pentru audieri, după ce la domiciliul lor s-a găsit o cantitate mare de ţigări ucrainene.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 15 martie, în cadrul cercetărilor într-un dosar penal, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de contrabandă, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Grupei Canine, al tehnicienilor criminaliști și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, au pus în executare simultan două mandate de aducere și 11 mandate de percheziție domiciliară, la imobilele folosite de persoanele bănuite că ar fi implicate în activități ilicite din sfera contrabandei cu țigări.

         Perchezițiile s-au desfășurat în municipiul Baia Mare și comunele Satulung, Ocna Șugatag și Desești.

         În urma activităților procedurale, polițiștii au identificat și ridicat 52.660 de țigarete, susceptibile că provin din contrabandă și care trebuiau supuse unui regim vamal, în valoare de aproximativ 43.000 de lei. Până în prezent în același dosar penal au fost indisponibilizate 102.660 de țigarete, susceptibile că provin din contrabandă.

         În continuare, se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și tragerea acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

Accidente rutiere la Dămăcuşeni şi Ieud, produse pe fondul consumului de alcool

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Un bărbat beat pe scuter a intrat frontal într-un autovehicul de teren la Poienile de Sub Munte – ACTUALIZARE

Vasile Dale

A FOST GĂSIT Un adolescent de 17 ani din Coaș a dispărut și este căutat de poliție și familie (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.