BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Totul a fost filmat – Doi indivizi au incendiat un autoturism pe strada Păltinișului din Baia Mare

Ceea ce părea a fi un caz simplu pentru polițiștii băimîreni s-a transformat într-un dosar de distrugere prin incendiere.

Este vorba despre cazul prezentat de noi în noaptea de 15 spre 16 martie 2023. La momentul respectiv pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Audi ce era parcat pe strada Păltinișului din Baia Mare. Și tot la momentul respectiv s-ar fi stabilit faptul că focul ar fi izbucnit din cauza unui scurt circuit electric.

Doar că imaginile de supraveghere care au ajuns și în posesia noastră, dar și a polițiștilor băimăreni, au arătat altceva. Pe acestea se vede clar cum doi tineri se îndreaptă spre autoturismul parcat, aruncă ceva pe mașină iar aceasta a foc instant. Cei doi fug din zona respectivă. Totul a fost filmat. Mai mult o altă cameră îi surprind pe cei doi părăsind trotuarul și fugind printre blocuri.

Polițiștii băimăreni fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere și încearcă să îi identifice pe cei doi indivizi.

Trebuie să spunem și faptul că nu este primul caz de acest gen de pe strada Păltinișului. Anul trecut, o autoutilitară parcată a fost distrusă în același mod, aruncându-se combustibil pe mașină iar apoi a fost aprinsă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

AU IEȘIT ÎN STRADĂ: Protest pentru drepturile grefierilor la Palatul de Justiție din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / TRAGEDIE LA SĂCEL: Un pompier de la ISU Maramureș, stația Borșa, s-a aruncat în gol de la 30 metri înățime de pe un viaduct al liniei ferate

Redactie

Exclusiv video: Arde pădurea de pini din Ciolt. Vântul împrăştie flăcările spre gospodăriile oamenilor

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.