Sport

Plt. Pop Denis, din cadrul IJJ Maramureş, locul I la Campionatul de Judo al MAI

 Palmaresul de medalii al jandarmilor maramureșeni se mărește cu fiecare competiție la care iau parte cadrele militare. Cel mai recent rezultat a venit de la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, care a avut loc, în aceste zile, în stațiunea Călimănești, din județul Vâlcea, unde s-au înscris peste 100 de sportivi din toate colțurile țării.
 Plt. Pop Denis este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni și din anul 2019 a fost repartizat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș, a reușit să obțină locul întâi la competiția națională.  A obținut medalia de aur la categoria masculin, sub 35 de ani, -81 de kilograme.
 Succesul obținut la Campionatul Național de Judo al MAI îi dă putere să o ia de la capăt cu antrenamentele și să participe și la alte competiții unde speră să se claseze din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Te-ar putea interesa si

ORGANIZAT DE CADRE MILITARE ÎN REZERVĂ: Concurs de pescuit Cupa „Primăverii” la crap, pe Balta Costin din Lăpușel

Vasile Dale

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE: Felicitări celor mai buni înotători dintre polițiștii maramureşeni

Redactie

ÎNOT: Şapte medalii pentru Gold Stars Baia Mare, la International Senior Swimming Competition Szentes – Ungaria (Galerie FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult