Important

Ordine de protecție provizorii emise pe numele a doi maramureşeni: unul şi-a agresat fosta soţie, celălalt şi-a bătut mama

Sâmbătă, 18 martie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 36 de ani din Săcălășeni, despre faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă pe bulevardul București, a fost agresată fizic și amenințată de către fostul său soț.

Totodată, în aceeași zi, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin plângere de către un bărbat de 29 de ani din Baia Mare, concubinul femeii, despre faptul că în data de 17 martie a.c., în timp ce se afla în fața unui imobil de pe bulevardul București din municipiu, a fost amenințat de către aceeași persoană.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Fiul și-a agresat mama

Ieri, 19 martie, polițiștii sigheteni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 51 de ani, cu privire la faptul că fiul său de 34 de ani, a provocat scandal pe fondul consumului de alcool, a agresat-o fizic și a amenințat-o.

Bărbatul a a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei unde a rămas internat la Secția Psihiatrie.
În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDIŞTII NU SCAPĂ DE CÂINELE VIS: 500 de pachete de ţigări, depistate în maşina unei femei

Vasile Dale

Sesiuni demonstrative în vederea acordării primului ajutor de urgenţă

Redactie

BLACK FRIDAY FĂRĂ RISCURI, UN DEZIDERAT AL POLIȚIȘTILOR DE PREVENIRE MARAMUREȘENI

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.