BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Bărbat găsit mort într-o lemnărie din Baia Sprie. Ce spun polițiștii (actualizare)

Incident șocant astăzi în Baia Sprie. Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit fără suflare, spânzurat în lemnărie din curtea gospodăriei.

O femeie a anunțat poliția despre incident. La fața locului echipajele medicale au constatat decesul. Criminaliștii au preluat ancheta, iar la examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violență decât cele specifice unui suicid.

Cadavrul a fost depus la morga spitalului județean Baia Mare unde necropsia va stabili exact cauza decesului. Nu a fost găsit niciun bilet în care să își explice gestul. (foto arhivă)

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, la ora 12.30, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 41 de ani din Groși, despre faptul că, a găsit spânzurat un bărbat într-o lemnărie din spatele casei din orașul Baia Sprie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat într-o anexă cadavrul unui bărbat de 52 de ani din Baia Sprie. Cu excepția urmelor specifice de spânzurare , nu au fost identificate alte urme vizibile de violență.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNI CU RAR-UL: Şapte certificate de înmatriculare reţinute la Ocna Şugatag

Vasile Dale

ALERTĂ PE GEORGE COȘBUC – Scurgere de gaze într-un apartament (Video)

Vasile Dale

ACŢIUNE SALVAMONT: Salvamontiştii, solicitaţi într-o zonă dificilă de pe Valea Vișeului pentru a salva viaţa unei femei care a făcut stop cardio-respirator

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.