BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: A furat mașină după mașină! Băimăreanul a fost prins după o urmărire ca-n filme pe străzile din Baia Mare

Un tânăr din Baia Mare a reușit ”performanța” de a fura mașina după mașină din cartierele marginașe ale municipiului. Le fura, se plimba cu ele și le abandona pe unde apuca. Ultimele ”aventuri” au avut loc conform surselor noastre în ultimele două nopți.

Una dintre mașini a fost sustrasă în noaptea de duminică spre luni (19/20 martie 2023) din fața unei case din Firiza. Șoferul o lăsase cu portierele neasigurare și cu cheia în contact. Poliția a fost sesizată iar echipajele au reușit să găsească autoturismul, la 32 de minute după primirea apelului, abandonat la intrare în localitatea Tăuții de Sus. Portierele nu erau asigurate iar hoțul plecase cu cheia.

În noaptea de luni spre marți, un alt autoturism a fost furat. Polițiștii l-au zărit în trafic astăzi dimineață în jurul orei 6.30. Au efectuat semnalele regulamentare de oprire, doar că bărbatul de la volan și-a continuat deplasarea. A urmat o cursă nebună pe străzile din Baia Mare cu polițiștii pe urme.

În cele din mașina a fost blocat iar cel de la volan a fost încătușat. Suspectul a fost dus la sediul poliției pentru audieri. Conform unor informații neconfirmate încă oficial individul ar avea la activ sustragerea a cel puțin 5 autoturisme. Se pare că individul ar fi fost reținut pentru 24 de ore.

În final să mai menționăm faptul că până la această oră, OFICIAL, polițiștii nu au mediatizat acest caz.

Te-ar putea interesa si

Puştan din Sălsig fără permis, arestat preventiv. A fugit de jandarmi după ce a ajuns cu maşina în staţia de autobuz

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Accident cu 3 maşini în intersecţia de lângă Policlinica Sfânta Maria. Un rănit

Redactie

EXCLUSIV: INCREDIBILĂ BĂTAIE DE JOC: Au transportat cadavrul bebelușului mort pe Pirită cu mașina Poliției de la Ordine Publică!!! Află toate explicațiile

Vasile Dale

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.