BREAKING NEWSImportantRecomandate

Galactic Baia Mare, unica fabrică de ciocolată românească și-a cerut insolvența. Care este motivul (VIDEO)

Singura fabrică românească de ciocolată și-a cerut insolvența. Aceasta ajungea să producă și 2.000 de tone de ciocolată pe an. Fabrica Galactic din Baia Mare este singura fabrică românească de ciocolată românească. Aceasta produce ciocolată de 25 de ani, însă a fost nevoită să își ceară insolvența.

Unul dintre sortimentele de ciocolată pe care le producea Galactic a fost premiat cu medalia „Marca de Aur“. În cele mai bune timpuri, Galatic ajungea să producă și 2.000 de tone de ciocolată pe an.

„Anul trecut a fost dramatic. O parte a anului nu am avut acces la materii prime, pentru că nu se puteau importa, apoi am primit o lovitură semnificativă din partea marilor retaileri – noi desfacem produsele la toți marii retaileri din țară – care au refuzat orice majorare de preț, deși costurile de producție s-au majorat semnificativ, de la zahăr, ulei vegetal, la combustibili, utilități și așa mai departe”, Liviu Fagi.

El a învățat meseria de ciocolatier în Marea Britanie, de unde a și cumpărat prima rețetă. Treptat, a creat însă produse noi, ajungând în prezent să aibă peste 300 de rețete proprii care sunt în producție.

La un moment dat, firma avea în portofoliu peste 80 de sortimente, printre care Galactic, Real Chocolate, CORA, Profi, Aro, Nr. 1, Sonata, Americana, pralinele Silvoriu, potrivit adevarul.ro.

Te-ar putea interesa si

Preluare RECORDER.RO: O angajată a Penitenciarului Baia Mare susține că ar fi fost agresată de directorul instituției (video) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ ASCUNSĂ / REVOLTĂTOR: Opt copii inhalând aurolac sub ochii polițiștilor. ”O să îi alungăm imediat doar să mănânce băieții!”, spun polițiștii

Vasile Dale

LACRIMI ŞI DURERE ÎN ZONA CUPROM: Micuţa Estera a fost înmormântată. Criminalul încă de negăsit (VIDEO)

Vasile Dale

2 mesaje

Nelu buzura martie 21, 2023 at 10:55 pm

Asta nu este o pierdere pentru noi ca cetațeni , este peste tot ciocolată și la toate prețurile , însă nu recomand ,deoarece ciocolata atacă grav dinți !!

Raspunde
Cristi martie 24, 2023 at 1:05 am

Mai Vasile, de data asta ai dat-o cu muci in fase. Te-a prostit si pe tine Liviu Fagi cu povestioara lui, si pe bani putini cum i-a prostit si pe angajati de nenumarate ori cat si pe funizori.
Din ce stim noi despre ziaristi ii ca trebuie sa aibe minim doua surse (dar aceste surse , si aici nu ma refer la surse de venit).
Omul asta Liviu Fagi, impreuna cu sotia Helga are pana acum nu mai putin de 3 falimente: Food Distribution srl, Sauro si Food Land Galactic srl si toate cu acelasi obiect de activitate: ciocolata.
Deci business-ul lor nu este productia de ciocolata ci modelul de business sunt falimentele legate de ciocolata.
In timp ce ei conduc masini extravagante in culori tipatoare, angajatii, furnizorii si bancile tipa si ei, dar din masinile Porsche nu ii aude nimeni.
la urmatorul faliment a lui Liviu Fagi te rog sa cauti alta sursa, ca asta de acum te-a trimis pe o pista total gresita.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.