BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile în care atacatorii din Sighet îşi pregătesc săbiile pentru atac! (actualizare)

Incidente grave în seara de marţi pe Drumul Național 18, în zona unui supermarket din Sighetu Marmației. Din primele informații mai multe persoane s-au luat la bătaie în stradă.

În urma ”confruntării” două persoane au suferit leziuni corporale fiind preluate de echipajele ambulanței. Totodată la fața locului, au fost trimise mai multe echipaje de poliție, jandarmerie, polițiști locali. Totodată, un echipaj criminalistic au efectuat cercetarea la fața locului.

S-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de provocare de scandal, tulburarea liniștii și ordinii publice, loviri si alte violente, port ilegal de arme albe.



ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Polițiștii municipiului Sighetu Marmației, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, după ce ieri, 21 martie, ora 20.30 au fost solicitați să intervină la o încăierare produsă pe strada Bogdan Vodă din municipiu.

Polițiștii au constatat că mai multe persoane s-au agresat reciproc, folosind obiecte contondente și provocând-și leziuni, pentru tratarea cărora au fost transportate la spital. Au fost identificați patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 38 de ani, care au suferit vătămări corporale, iar în autoturismul unuia dintre ei au fost găsite mai multe obiecte contondente care au fost ridicate, în vederea efectuării unor expertize criminalistice.

Organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de tulburarea liniștii și ordinii publice. 

În vederea administrării probatoriului au fost audiate persoanele identificate până în prezent și au fost consemnate trei plângeri penale pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea participației fiecăruia la activitatea infracțională, urmând ca la finalizarea lor să dispună măsurile legale.

Citeste si:

Te-ar putea interesa si

URMARE ACCIDENT: Şoferiţa care s-a răsturnat cu duba la Valea Chioarului a decedat

Redactie

GALERIE FOTO, VIDEO: Carambol pe bd. Bucureşti. Trafic paralizat în tot oraşul

Redactie

FOTO: Și-a scăpat scrumul de la țigară pe scaun iar mașina a luat foc

Vasile Dale

4 mesaje

Ioana martie 23, 2023 at 10:38 am

Este esențial ca oamenii să își rezolve neînțelegerile și disputele în mod pașnic și să evite orice comportament violent sau agresiv. În plus, autoritățile și instituțiile trebuie să acționeze prompt și eficient pentru a preveni astfel de incidente și pentru a-i aduce pe cei care comit acte violente sau ilegale în fața justiției.

Raspunde
Sighet martie 23, 2023 at 12:35 pm

Rebooturi sociale.

Raspunde
Marius martie 23, 2023 at 3:05 pm

Daca nu si-a platit masinile furate de la oamenii cinstiti ….asta se implanta !!!!Cum permite Politia ca Ionuc Hima sa aiba 6 dosare penale pt furt de masini , si sa fie liber !?

Raspunde
ileana martie 25, 2023 at 7:36 pm

cu ce mana dai cu aia primesti in viata toate se intorc
i-a bagat o surubelnita in cap la saraca femeie si-a batut joc de ea si a lasat-o pe drumuri… indiferent ce a fost acolo nimic nu ramane nerasplatit in viata asta si este numai inceputul ! Karma nu ramane datoare .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult