Eveniment

RUTIERE: Accident rutier cu părăsirea locului la Şomcuta Mare, tânăr reținut pentru conducerea unui vehicul cu permisul suspendat în Baia Sprie


Aseară, 22 martie, la ora 22.12, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că pe D.J.182, strada Mireșului din oraș, un pieton a fost acroșat de un autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 48 de ani, se deplasa în calitate de pieton pe marginea părții carosabile, a fost acroșat cu oglinda stângă de un autoturism, de culoare gri, care imediat după producerea evenimentului s-a oprit, șoferul a purtat o discuție cu pietonul, iar apoi a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției. La scurt timp polițiștii au identificat autoturismul în cauză la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 62 de ani din Mireşu Mare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale însă nu a fost necesară internarea acesteia.



În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Reținut pentru conducerea unui vehicul cu permisul suspendat

Ieri, 22 martie, la ora 11.00, în timp ce polițiștii din Baia Sprie efectuau activităţi de dirijare a traficului rutier pe D.J. 184, strada Crizantemei din localitatea Baia Sprie, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturisdm, însă conducătorul auto nu a oprit continându-şi deplasarea către Baia Mare.

S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză până pe strada Plevnei, iar la un moment dat, de la volan a coborât un tânăr care se deplasa pe jos pe trotuar.
Tânărul a relatat verbal faptul că nu deţine supra sa documentele personale şi ale autoturismului și a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care a fost condus la sediul poliţiei pentru identificare.

În urma verificărilor, persoana în cauză a fost identificată ca fiind un tânăr de 22 de ani din Călineşti, care deține permis de conducere, dar are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, a fost dispusă măsura reținerii tânărului pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul cu permisul suspendat.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Te-ar putea interesa si

PRINSĂ DE POLIŢIŞTI: Femeie din Maramureș, beată la volan, cu 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

RUTIERE: Accident rutier în Vișeu de Sus, din cauza unui şofer băut. Acțiune pe linie de rutieră desfășurată de polițiștii Secției 1 Groși

Redactie

INCIDENT FEROVIAR: Ce spune conducerea CFF Vișeu de Sus despre deraierea mocăniţei de pe Valea Vaserului şi rănirea a 14 turiști (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult