BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Ca-n Vestul Sălbatic – călare pe cal prin Parcul Mara din Baia Mare

A ieşit cu calul la păscut. Nimic ieşit din comun până aici. Doar că un băimărean şi-au scos calul în Parcul Mara, în centrul municipiului Baia Mare, provocând un adevărat dezastru.

Acesta a rupt mai multe bănci, fără ca cineva să sesizeze poliţia. Ba mai mult, a băgat spaima şi în mai mulţi tineri care se aflau în parc.

Poliţiştii locali dar si cei de la Poliţia Municipiului nu au văzut şi nu au auzit nimic, deşi cititorii noştri spun că individul s-a plimbat cu animalul chiar şi pe bulevardele din municipiu.

Până la această oră, călărețul nu a fost identificat pentru a fi tras la răspundere pentru distrugerile provocate.

ACTUALIZARE

Unul dintre tinerii “agresați” de călăreț ne-a transmis că a sunat la 112 și a anunțat incidentul. El susține că au fost doi polițiști la fața locului, cărora le-a furnizat și imaginile video.

Cu toate acestea individul călare nu a fost prins.

Te-ar putea interesa si

Deputatul PSD Gabriel Zetea a votat împotriva proiectului Guvernului privind aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021

Vasile Dale

ACTUALIZARE ACCIDENT: O FETITA A FOST LOVITA PE TRECEREA PENTRU PIETONI DE O MASINA A ANAF-ului (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN FAMILIA PRIMARULUI DIN RECEA: Cumnatul lui Pavel Octavian şi-a pierdut viaţa într-un grav accident în Spania

Vasile Dale

1 mesaj

dan martie 24, 2023 at 2:33 pm

Cred ca nu avem nevoie de politie locala, ci de oameni constienti. Cei care filmeaza si rid ca la un spectacol sint prieteni cu nemernicul care sfideaza civilizatia. Perian, seful politiei locale ar trebui sa fie bagat cu nasul in balegarul calului.
PRIMARULE, DE CE NU ARUNCI LA GUNOI ASEMENEA FUNCTIONARI? TE AJUTA IN INCOMPETENTA TA DE A MAI GESTIONA ORASUL?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.