BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Incendiu la un șopron din Repedea. Flăcările riscau să se extindă, pompierii blocați și înjurați de niște șoferi inconștienți (actualizare)

Un incendiu a izbucnit ieri după amiază la un şopron de fân din Repedea. Flăcările riscau să se extindă la casa din apropiere. Au intervenit două maşini de la Poienile de sub Munte, cu 7 pompieri civili, plus un echipaj SVSU din Repedea cu 3 voluntari.

ACTUALIZARE

”Inconștiență sau nepasare, autospeciala de pompieri cu semnale acustice și luminoase pornite nu poate sa ajungă la incendiu care mai avea aproximativ 300 m din cauza inconstientei unor persoane, mai grav adresează și injurii pompierului civil care aleargă după el sa se dea la o parte.

Precizez ca în spatele autospecialei era și ambulanța SAJ Maramures care mergea sa preia o persoana cu atac de panica și inhalare de fum.

CAND VEDETI ACESTE MASINI GANDITIVA CA POATE MERGE LA DUMNEAVOASTRA ACASA SI BLOCATI DEPLASAREA LA INTERVENTIE. (Data și ora de pe camera de bord nu erau setate.)” este mesajul postat pe rețelele de socializare

Te-ar putea interesa si

ALERTĂ: Doi angajaţi ai ITPF Sighetu Marmaţiei şi doi de la IPJ Maramureş, confirmaţi cu Covid-19. La fel şi şeful OPC

Redactie

Doliu la Bârsana: A decedat cunoscutul sculptor maramureșean Toader Bârsan

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Acţiune de salvare a unei femei bolnave dintr-o zonă greu accesibilă a localității Vișeu de Sus

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.