BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Un al doilea profesor de la Seminarul Teologic din Baia Mare pleacă din instituție din cauza acuzațiilor privind relații nepotrivite cu elevele minore


În urma investigației „«Toate sunteți ale mele!». Arhidiaconul și elevele de la Seminar”, în care am prezentat comportamentul abuziv al unui profesor din cadrul Seminarului din Baia Mare, au apărut mai multe comentarii pe rețelele sociale despre un alt profesor din cadrul aceluiași liceu. Profesorul, care este și preot paroh, era acuzat în mesajele online că ar fi avut conversații și relații nepotrivite cu elevele lui.

În plus, mai multe foste eleve au trimis pe adresa de mail a redacției capturi de ecran în care profesorul avea discuții deplasate cu fete minore pe Snapchat, o aplicație în care toate pozele și mesajele trimise dispar automat imediat după ce sunt văzute. În capturile de ecran care au ajuns în posesia Recorder, el le cerea elevelor în repetate rânduri poze cu ele și le trimitea mesaje cu aluzii sexuale.

La scurt timp după ce am început să verificăm informațiile primite, profesorul și-a dat demisia. Contactat de Recorder, el nu a vrut să comenteze plecarea din instituție, spunând că se simte „abuzat” de întrebarea noastră. Directorul Seminarului, Marius Nechita, ne-a comunicat că, „în urma mesajelor denigratoare” apărute în mediul online, profesorul vizat a luat decizia de a-și da demisia.

Episcopia Maramureșului și Sătmarului a declarat că va trimite astăzi un corp de control la Seminarul Teologic din Baia Mare, pentru a verifica acuzațiile împotriva fostului profesor.

Sursa: recorder.ro.

Citeste si:

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Grindina a făcut prăpăd la Sighet. Maşini distruse în urma furtunii

Redactie

ACCIDENT LA RONA DE JOS: O persoană încarcerată. Intervin pompierii sigheteni (ACTUALIZARE)

Redactie

FURT LA SUPERMARKET / ACTUALIZARE: Băimăreancă lăsată fără telefon în timp ce stătea la rând la casa de marcat

Vasile Dale

2 mesaje

Misu martie 28, 2023 at 6:52 pm

Doar niste sfințișori găsești pe acolo,pai nu avea dreptate ziaristul care sa sinucis în urma cu câțiva ani,despre mulțimea adunată acolo?

Raspunde
Mimi martie 29, 2023 at 11:21 am

Au avut treaba cu profesorul acesta si il barfeau si jigneau pe ascuns si dupa erau prieteni si faceau filmari si cantari. Toate au pornit de la fostul profesor, ca el i a luat postul de profesor la Seminar si ii era ciuda

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.