BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Copil de 7 ani lovit cu scuterul de un alt minor de 14 ani (actualizare)

Accident rutier produs pe raza localității Chelința. Din primele informații se pare că un minor în vârstă de șapte ani a fost surprins și accidentat de un alt minor, în vârstă de 14 ani, care conducea un scuter pe o stradă din localitate.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii din orașul Ulmeni l-au ridicat pe șoferul minor și l-au dus la audieri la sediul unității de poliție.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă si pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Ce spune Poliția

ieri, 28 martie, în jurul orei 16.30, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că în localitatea Chelința, a avut loc un accident rutier soldat cu victimă. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un moped neînmatriculat, condus de un minor de 14 ani, pe D.J. 108/F, a surprins și accidentat un minor de 7 ani, care se afla în calitate de pieton în traversarea părții carosabile.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Conducătorul mopedului nu deține permis de conducere și a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat

Te-ar putea interesa si

DREPT LA REPLICĂ: IPJ Maramureş vine cu precizări într-un caz de la Vişeu de Sus

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Accident între Gârdani şi Rodina (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Zece bărbaţi cu domiciliul în Sighetu Marmaţiei, pe lista persoanelor fugare și date în urmărire de Poliție pentru a fi arestate

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.