Eveniment

Doi tineri din Strâmtura, reținuți pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice + actualizare

Ieri, 29 martie, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați de 24 respectiv 29 de ani, ambii din Strâmtura. Aceștia sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 27 martie a.c., la ora 19.09, polițiștii Postului de Poliție Strâmtura au fost sesizați cu privire la faptul că cei doi bărbați, în timp ce se aflau în fața magazinelor alimentare din centrul satului Glod, prin acțiuni cu violență exercitate împotriva unui minor de 17 ani, au tulburat ordinea și liniștea publică, provocând o stare de temere mai multor tineri care se aflau la fața locului.
Pe fondul stării de temere toate persoanele prezente au parasit centrul localității, moment în care unul dintre bărbați a pornit în urmarirea și cautarea acestora cu un autoturism.
În timpul deplasării cu autoturismul a provocat un acccident rutier soldat cu pagube materiale.
Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, în vederea luării unei măsuri preventive.

ACTUALIZARE

Ieri, 30 martie a.c., în urma prezentării în fața instanței de judecată a celor doi tineri de 24 și 29 de ani din Strâmtura, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Te-ar putea interesa si

A VRUT SĂ INTRE ÎN ŢARĂ: Maramureșean condamnat la închisoare pentru furt, reținut de poliţiştii de frontieră

Redactie

FOTO / ACTUALIZARE: Impact între două mașini în intersecția de la VIVO MALL Baia Mare. Accident și la Șurdești

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O femeie a căzut de la etajul 3 al unui bloc de pe str. Mărăşeşti. Din păcate femeia a decedat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.