BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / ŞCOALA ALTFEL LA COLEGIUL TEHNIC „C.D. NENIŢESCU „: Cu dirigul dansând pe catedră

Săptămâna aceasta s-a încheiat „Şcoala Altfel” şi la unităţile de învăţământ din Maramureş. De la una dintre aceste şcoli ne-au sosit imagini de senzaţie. Este vorba de Colegiul Tehnic C.D. Neniţescu, unde, într-o clasă, dirigentele, care este şi profesor de limba engleză, a lăsat deoparte inhibiţiile şi a început să danseze pe catedră în faţa elevilor. Melodia “Sus pe bar, sus pe bar”, interpretată de Puya, a fost reinterpretată de dirigul băimărean, “Sus pe catedră, sus pe catedră”. Imaginile au fost înregistrate în cursul zilei de ieri, în jurul orei 12.00.
Vom reveni cu puncte de vedere ale reprezanţilor colegiului şi inspectoratului şcolar.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV DOCUMENT: În timp ce pădurile sunt rase de pe suprafața pământului, șeful de la Ocolul Vișeu își urmărește angajații prin birturi

Vasile Dale

Angajată a Spitalului Judeţean Satu Mare, filmată în timp ce ducea din Unitatea de Primi Urgențe la maşină saci cu făină şi baxuri de ulei

Vasile Dale

Motocicletă furată din Belgia, oprită în PTF Petea

Redactie

5 mesaje

Cosmin martie 31, 2023 at 11:32 pm

Din câte știu eu, pentru licee tehnologice, Saptamana Altfel trebuia sa include activități de instruire practica, potrivit OME. De ce erau elevii în clasa? De ce cu prof de engleza? Idiotule….

Raspunde
Claudiu aprilie 1, 2023 at 10:05 am

Asa si ce daca a dansat? Este specific românesc de a barfi si de a vb. de alti! Dar de noi e vai! „Idiot”? Eu zic, haz de necaz… prea multa importantă la nimic… sper ca inspectoratul si C.A. plus comisia de disciplina sa o ia ca si un pamflet sau un mod de a distra elevii… sa nu uitam ca suntem oameni!

Raspunde
Dragos aprilie 1, 2023 at 11:30 pm

Bravo lui,mai terminati cu idioteniile comuniste,incuiatilor!

Raspunde
Mircea aprilie 2, 2023 at 5:24 pm

Ce ii mai place presei sa exagereze scotand chestii din context. Acum orice rahat e subiect de stire pentru voi.

Raspunde
Vox cizma aprilie 2, 2023 at 9:47 pm

E chiar distractiv sa vezi discutii contradictorii intre un insp. si un dir.
Efectul va fi o etichetarea mai clara a profesorului ca fiind de gasca, la astea rezuma totul, ca doar nu om supara pruncii, apoi s e supara parintii si vai de capul dascalilor, ca nimeni nu le tine parte ala nimic.
……
Copii in scoli au alte probleme, mult mai grave:
-singuratatea,
-lipsa parintilor implicati in educatie,
-copii parasiti, lasati in grija bunicilor,
-anturajul nepotrivit si ce mai se invata de la anturaj. samd
Lipsesc programele adevarate de consiliere , orientare si motivarea a elevilor sa nu apuce pe cai gresite, multi nu inteleg ce beneficii le aduce invatarea, cand stau gura casca pe toate Tiktokurile cu toate Tatele si personajele toxice.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.