BREAKING NEWSRecomandate

CU TRENUL, CU VITEZA MELCULUI: De la Satu Mare la Baia Mare trenul Regio face o oră și 50 de minute

Avem trenuri mai lente decât în 1980, cel puțin pe ruta Satu Mare – Baia Mare, care figurează pe lista relațiilor unde vitezele au scăzut cel mai mult în ultimii 40 de ani. Nu suntem chiar campioni, arată analiza realizată de cei de la Hotnews. În țară sunt și trenuri care merg mai încet decât pe vremea regelui Carol, titrează Hotnews.

Satu Mare – Baia Mare figurează pe lista relațiilor unde vitezele cu trenul au scăzut cel mai mult față de anii ’80. Practic, acum mai bine de 40 de ani, ajungeai mai repede cu trenul de la Satu Mare la Baia-Mare, titrează jurnaliștii de la Hotnews.

Sunt 59 de km între cele două orașe, iar naveta cu trenul nu prea este o soluție, fiindcă sunt șase trenuri pe sens în fiecare zi, iar cel mai rapid face o oră și 13 minute, media fiind pe la o oră și jumătate.

La 1980, un tren rapid făcea 40 de minute, tot în anii ’80 erau normali timp de parcurs de 45-50 de minute, mult mai mici decât acum.

Cel mai iute personal făcea 67-70 de minute în anii ’80.

Este foarte lungă călătoria între cele două orașe: mai multe trenuri Regio fac o oră și 50 de minute, așadar cu o viteză medie de sub 40 km/h, scrie presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

 51 de permise de conducere reținute de polițiștii rutieri în acest weekend. Un tânăr din Chiuzbaia beat și drogat a lovit două mașini parcate

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Jaf armat în Baia Mare. Un cagulat înarmat cu un cuțit a atacat o vânzătoare și a furat toți banii (actualizare)

Vasile Dale

VIȘEU DE SUS: Primarul anunță că se va reabilita și consolida drumul Valea Râului din oraș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.