BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: În ”Orașul Învingătorilor”, un copil s-a ”tăvălit” și a țopăit pe capota unei mașini parcate pe strada Păltinișului din Baia Mare

Incident mai puțin obișnuit pe strada Păltinișului din Baia Mare. O cameră de supraveghere a surprins momentele în care un copil s-a urcat pe capota unui autoturism parcat pe strada amintită. Totul sub privirile indulgente ale părinților minorului, care pare că îl ”încuraja”.

Proprietarii autoturismului susțin că au apelat serviciul unic 112 însă niciun echipaj de poliție nu a fost trimis la fața locului. Nici măcar cel al Poliției Locale Baia Mare, care și așa pierd vremea total aiurea pe banii contribuabililor băimăreni.

”În zonă erau mai mulți copii, însoțiți de de doi adulți, părinții acestora se pare că. Unul dintre aceștia a început să se tăvălească pe capota mașinii, apoi s-a ridicat în picioare și a început a țopăi. Am sunat la 112 și am anunțat poliția. Mi s-a făcut legătura la ei însă mi-au spus să merg la sediu să depună plângere dacă mașina a fost avariată. Le-am spus că avem și imaginile suprinse de pe camera de supraveghere, însă nu i-a interesat. Le trebuie imagini doar că nu prind infractorii. Atunci știu să ne spună că vin cu mandat pentru a le ridica. Când avem noi nevoie de ajutorul lor, ne ignoră.

Am discutat cu soția și vom scoate apartamentul la vânzare. Nu mai putem trăi aici pe strada asta. Mașina ne este zgâriată. Altele au fost aprinse. În ce oraș trăim totuși? Nu mai poți avea nimic că vin cei de peste pârâu și le distrug. Poliția Locală ce face? Doarme? Unde sunt? Că nu îi vede nimeni pe strada asta. Bine că își încasează salariile lună de lună.

I-am și spus bărbatului să dea copilul jos de pe mașina noastră. Mi-a aruncat niște priviri și a strigat să îmi văd de treabă” ne-a scris cititorul nostru.

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACCDIDENT BAIA MARE: Trafic îngreunat, din cauza impactului dintre un autoturism şi un TIR

Redactie

SATU NOU DE SUS: O femeie a surprins trei tineri în timp ce furau 4 drujbe dintr-o anexă a gospodăriei

Vasile Dale

BORŞA: Tânăr de 23 de ani, depistat la volan băut şi posibil drogat

Redactie

2 mesaje

PL aprilie 18, 2023 at 12:00 pm

„Politia” locala ar trebui desfiintata.Mananca banii aproape degeaba.

Change my mind

Raspunde
PCB aprilie 18, 2023 at 8:18 pm

Asta e urmarea drepturilor inmultite pe care le primesc acesti „defavorizati”

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.