BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: În Noaptea de Înviere un individ a încercat să spargă o anexă dintr-un bloc. A văzut camera de supraveghere și a distrus-o

Proprietarii unei anexe dintr-un bloc de pe strada George Coșbuc din Baia Mare au găsit camera de supraveghere amplasată la intrarea în imobil distrusă în prima zi de Paști.

Au reușit să recupereze imaginile înregistrate și așa au aflat că în Noaptea de Înviere un bărbat între 25-30 de ani a încercat să spargă lacătul unei anexe a blocului pentru a sustrage bunuri depozitate acolo. Individul s-a chinuit minute bune să deschidă ușa, însă nu a reușit.

După ce și-a aprins o țigară, a încercat din nou. Nu a reușit. Atunci a observat camera de supraveghere care-i urmărea fiecare mișcare. Crezând că imaginile se vor pierde, individul a distrus camera. Apoi s-a urcat pe bicicletă și a plecat… spre Slujba de Înviere, credem noi.

Joi dimineața proprietarii vor depune plângere la poliție pentru distrugere. Totodată, vor preda și imaginile video surprinse de camera de supraveghere.

Dacă-l recunoașteți de individul din imaginile video vă rugăm să sesizați imediat poliția la 112.

Te-ar putea interesa si

S-A TREZIT DIN SOMN MINISTREASA PEPSIGLAS / ACTUALIZARE: Cere anchetă la Borșa după ce o profesoară a plesnit mai mulți elevi. ISJ Maramureș știa de caz de câteva săptămâni (foto/video)

Redactie

Spitalul Județean de Urgență ”Dr.Constantin Opriș” Baia Mare – Un simbol al primăverii a fost oferit astăzi tuturor femeilor

Vasile Dale

Primii bani din PNRR ajung în comuna Mireşu Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.