BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Umilință maximă pentru băimăreni! Așa ceva nu ai văzut nici în perioada comunismului

Urbis Baia Mare, societatea Primăriei Municipiului Baia Mare în care se pompează lună de lună milioane de lei, își bate pur și simplu joc de mii de băimăreni care folosesc mijloacele de transport în comun.

Autobuze din epoca preistorică sunt folosite pe cea mai lungă rută pe care firma Primăriei o are pe raza municipiului Baia Mare Linia 1 (Tur: Mina Sasar – VIVO – Meda – Semiluna – Gara C.F.R. -Pizza Plus – Canal 7- Pietrosul – Piata Revolutiei – Piata Izvoare (str. Closca) – Horea – Pompieri – IMMUM -Electrosistem – Valea Cerbului – Fundatia Somaschi – Centru Ferneziu – Profi – Romplumb – Bifurcatie Herja – Hija – Cariera – Bufet Lunci – Bifurcatie Bara și RETUR: Bifurcatie Baraj -IMMUM -Spital Boli Infectioase – Stadion – Energoterm -Bucla – Pietrosul – Canal 7 – Materna – Dalia – Petrom – Semiluna – Meda – Unic -Nucului – Mina Sasar.)

Imagini umilitoare au fost surprinse de un băimărean pe un astfel de autobuz care ar fi trebuit casat imediat după Revoluție este încă utilizat de mii de băimăreni.

Scaune rupte, ruginite, șezuturi de scaune fără burete – o imagini care nu o vedeai nici în perioada comunismului. Nu înțelegem cine ”mama soarelui” le mai dă voie să circule și mai ales să transporte călători cu asemenea antichități. Cine permite ca astfel de ”jafuri” să circule prin Baia Mare? Unde sunt milioanele pompate zi de zi în conturile Urbisului din banii contribuabililor? Edilul? Viceprimarul? Consilierii? Chiar nimeni nu vede cum sunt umiliți băimărenii zi de zi? Suntem tare curioși să vedem dacă va pune cineva piciorul în prag….

Prețul unui bilet valabil pentru 60 de minute este de 3 lei, iar pentru o zi pe toate rutele este de 8 lei.

Te-ar putea interesa si

Deputatul Adrian Todoran a reușit: ”Casa George Pop de Băsești a fost reabilitată”

Vasile Dale

Datele mai multor copii au fost folosite de operatorii de jocuri de noroc din Marea Britanie

Vasile Dale

DN 1C Baia Mare – Satu Mare este blocat din cauza unui grav accident rutier – foto / actualizare

Redactie

4 mesaje

Misu aprilie 21, 2023 at 8:44 pm

Sunt Solaris cumpărate acum 10 ani maxim,și au ajuns așa din cauza aurolacilor din zonă și a tuturor nesimțiților care circula cu ele gratis,a romilor din zona.

Raspunde
Ostas aprilie 22, 2023 at 9:53 am

Sunt prea mulți cei care trag din pungă sau a celor care sunt nesimțiți sunt și români care nu știu numai să strice și unii romi!

Raspunde
Stefan aprilie 22, 2023 at 1:05 pm

Ce vedem în poze nu este altceva decât lipsa de civilizație .

Raspunde
Cineva aprilie 22, 2023 at 2:51 pm

Nu sunt așa vechi, au vreo 10 ani.
Dar aurolacii și copii de rromi le fac să arate de 50 de ani. Ce-i mai rău e că dacă pe mine, un român, mă prind fără abonament fiindcă pur și simplu l-am uitat acasă, nu mă lasă să scap fără amendă.
Dar aurolacii și rromii circulă pe orice rută din oraș fără bilet, și în cel mai rău caz sunt dați jos din bus la prima stație, dacă măcar se uită spre ei și îi întreabă de bilet/abonament.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.