BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Jafuri în serie la Ocna Șugatag. Bancomatele a două bănci din stațiune au fost sparte

Jafuri în serie în stațiunea maramureșeană Ocna Șugatag. Două bancomante a două bănci românești au fost sparte de persoane necunoscute. Totul s-a întâmplat la adăpostul nopții și până acum nu există nicun suspect.

Conform informațiilor noastre se pare că ar fi vorba despre o rețea de infractori care s-ar ocupa exclusiv de spargerea de bancomante.

Ce știm până în acest moment este faptul că prima spargere a fost dată a doua zi de Paști. Noaptea bineînțeles, chiar în centrul localității, în imediata apropiere a Bisericii Catolice. Cea de-a doua spargere a fost comisă în noaptea de 19/20 aprilie 2023 și a vizat bancomantul dintr-o altă zonă a localității Ocna Șugatag, chiar în zona stațiunii.

Oficial ni s-au confirmat faptele, însă nu avem până la această oră detalii despre modul de operare sau dacă din bancomante au fost sustrase sau nu sumele de bani.

Ce spune IPJ Maramureș

La data de 19 aprilie a.c. polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în noaptea de 18 spre19 aprilie a.c., doi tineri ar fi încercat să sustragă bani dintr-un bancomat, amplasat pe strada Primăverii din oraș.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că fanta bancomatului pe unde se scot bani este ruptă și camerele de supraveghere au fost colorate cu spray negru.

Totodată, astăzi, 21 aprilie, la ora 10.15, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că în aceeași noapte, persoane necunoscute ar fi colorat cu vopsea neagră obiectivul unei camere de supraveghere de la sediul unei filiale bancare de pe strada Unirii din oraș.

La fața locului, polițiștii au identificat camera de supraveghere vopsită. Aceasta era instalată în vederea înregistrării de imagini de la bancomatul montat în peretele filialei băncii.

Din primele verificări, bancomatul nu prezintă urme de forțare.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Foto principal cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Tineri din Baia Mare prinşi cu droguri de câinele special antrenat al poliţiştilor maramureşeni

Redactie

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: A pus în circulaţie în Maramureş peste 2.000 de euro falşi,  cu care a plătit mai multe telefoane mobile cumpărate de pe un site 

Vasile Dale

EXCLUSIV: Alt lemn descoperit confiscat de la OS Strîmbu Băiuț. S-au dat și amenzi

Vasile Dale

2 mesaje

Escu aprilie 21, 2023 at 3:17 pm

Fac pariu ca sunt ucrainieni !

Raspunde
ASB aprilie 21, 2023 at 5:50 pm

Sansele sunt mari

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.